Mi a véleményetek, ha valaki ezt mondja?
Én gimi 2. osztályos voltam, mikor megismertem a párom, ő volt az első barátom, ő akkor jött elsőbe. (hát igen, idősebb vagyok, de ő érettebb volt a koránál). Végigjártuk a gimit, én még egyetemre is mentem, ő már nem akart. Az egyetemről már a feleségeként ballagtam, mindenki azt várta, hogy gyorsan válunk majd. Helyette csendes, boldog évek, és család :) Van ilyen, de ritkaság.
Ja, és mi is megkaptuk, hogy -tiniszerelem, majd elmúlik, stb...
Ha már évek óta együtt lennének akkor azt mondanám csak így tovább, amúgy kicsit én is kételkedő lennék, de nem szokásom bárkit is kinevetni, inkább biztatnám.
Viszont, én azt tanácsolom ne hangoztass ilyeneket, egyáltalán semmi tervet, célt, álmot, reményt. Ezeket csendbe őrizd, mert a sok irigy ha látja hogy szépen alakul a sorsod, úgy ahogy elképzelted, mindent meg fog tenni hogy az utadba álljon.
Szóval hajrá! és csak csendben! :)
Tegye ha neki igy jó.
Napokban babáztam egy jót.
volt gimis osztálytársnőm 14 évesen jött össze az 5 évvel idősebb párjával.15 évesen azt mondta hogx gimi után fősuli,dolgozik 2 évet,lagzi,és gyerek.
Lassan 30 éves...gimi után megcsinálta a fősulit,2 és fél évet dolgozott amikor terhes lett az első babával,eljegyezték egymást,nemrég megszületett a második baba.Lagzi még hiányzik,a rávalót inkább lakásra költötték.
De irigylésreméltóak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!