Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Édesanyák! Mi kéne ahhoz,...

Édesanyák! Mi kéne ahhoz, hogy elengedd egyedül 14 éves lányod hard rock koncertre?

Figyelt kérdés

Még nem mertem megkérdezi, előtte megpróbálok szépen felsorakoztatni pár ész érvet:D

-Kitűnő tanuló vagyok(oké, ez nem számít, tudom, alap dolog, magamért csinálom, de azért gondoltam leírom.)

-Most lesz a szülinapom, fél hónap(a 14. nem a 15...:)

-A bizalmát még nem játszottam el

-Kitudnám fizetni a jegyet

-A helyszín pár buszmegállóra van innen

(+van acélbetétes bakancsom, és mind tudjuk, hogy az egy koncert elengedhetetlen kelléke:D)

Novemberi Rammstein koncertről lenne szó. Alapvetően egy laza anyukáról lenne szó, egyáltalán nem konzervatív, de azért mégsem egy ottalvós buliról lenne szó, nekem nagyon sokat jelentene, 3 éve a kedvenc együttesem.

Köszönöm:)

2011. szept. 30. 19:52
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Oké, aki akar velem jönni az jelentkezzen:D De csak akkor, ha van webcamerád, kell bizonyíték is a kilétedről:D köszkösz:)
2011. szept. 30. 22:07
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Azért itt neten is veszélyes keresni még ha webkamerán meg is nézed.

Egyedül viszont semmiképp ne menj mert azon kívül hogy veszélyes még uncsi is lenne.

Persze ez nem azt jelenti hogy nem élnéd túl csak rosszul is elsülhetne a dolog és akkor nem egy szép emlék lenne utólag.

2011. okt. 1. 00:05
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
nem engedném még 16 évesen sem.min 17 évesen akkor is olyanokkal akikben meg lehet bízni,egy gyereknek nem való még ilyen
2011. okt. 1. 00:38
 34/43 anonim ***** válasza:
40%

én mennék veled,csak nincs rá pénzem meg nem is engednének el :D

13/L

2011. okt. 1. 16:05
 35/43 anonim ***** válasza:
89%

azért az Ákos meg a Rammstein között van különbség:D

17 évesen most nyáron voltam szigeten (motörhead, rise against, prodigy, kasabian, szóvalt voltak nagy koncertek), és őszintén, meg ne próbálj acélbetkós nélkül menni! :D

aki meg azt írta, ciki apukával menni, hát nem tudom, 14évesen apum vitt Avrilre és világomat nem tudtam úgy éltem:D (mostmár ha fizetnének se mennék avrilre de ez más téma:))

2011. okt. 1. 16:07
 36/43 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :DD

Amúgy találtam valakit, csak nem jöhet, mert csütörtökön lesz a koncert..

KI RAK EGY KONCERTET CSÜTÖRTÖKRE??????:DDDDDDD

2011. okt. 1. 16:46
 37/43 A kérdező kommentje:

Amúgy:

"(mostmár ha fizetnének se mennék avrilre de ez más téma:))"

Hűh, hát ha fizetnének én még Justin Bieber koncertre is elmennék:D

2011. okt. 1. 17:00
 38/43 anonim ***** válasza:
Nah, akkor mennyiért mész?
2011. okt. 1. 17:11
 39/43 A kérdező kommentje:
40 ezer fölött SIMÁN:D
2011. okt. 1. 17:15
 40/43 anonim ***** válasza:

De kis pénzéhes vagy :)

Annyiért én is elmegyek veled erre mégha nem is szeretem a zenéjüket :D

2011. okt. 1. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!