Édesanyák! Mi kéne ahhoz, hogy elengedd egyedül 14 éves lányod hard rock koncertre?
Még nem mertem megkérdezi, előtte megpróbálok szépen felsorakoztatni pár ész érvet:D
-Kitűnő tanuló vagyok(oké, ez nem számít, tudom, alap dolog, magamért csinálom, de azért gondoltam leírom.)
-Most lesz a szülinapom, fél hónap(a 14. nem a 15...:)
-A bizalmát még nem játszottam el
-Kitudnám fizetni a jegyet
-A helyszín pár buszmegállóra van innen
(+van acélbetétes bakancsom, és mind tudjuk, hogy az egy koncert elengedhetetlen kelléke:D)
Novemberi Rammstein koncertről lenne szó. Alapvetően egy laza anyukáról lenne szó, egyáltalán nem konzervatív, de azért mégsem egy ottalvós buliról lenne szó, nekem nagyon sokat jelentene, 3 éve a kedvenc együttesem.
Köszönöm:)
Semmi sem győzne meg, max az, ha az apukája kísérné v valami közeli rokon.
Pff... Acélbetétes bakancs. Az nem segít rajtad, ha megtámadnak. Én egy elég erős nő vagyok (munkám során is magatehetetlen embereket kell ellátnom egyedül), de amikor a páromat megkértem, h mutassa meg milyen az, ha egy férfi lefog, akkor tényleg képtelen voltam szabadulni.
Emberek! Újabb fejlemények:D
Véletlenül pont felhívott Apa az előbb, és csak úgy mellékesen az AC/DC szeretetből kiindulva megkérdeztem, hogy szereti-e a Rammsteint, és igent mondott, és megfontolja a koncert ügyet:D Úristeeeeeeeen, nem hiszem el, drukkoljatok!
És nagyon szépen köszönöm a válaszokat, tényleg, jó fejek vagytok:D(L) Jóéjt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!