Édesanyák! Mi kéne ahhoz, hogy elengedd egyedül 14 éves lányod hard rock koncertre?
Még nem mertem megkérdezi, előtte megpróbálok szépen felsorakoztatni pár ész érvet:D
-Kitűnő tanuló vagyok(oké, ez nem számít, tudom, alap dolog, magamért csinálom, de azért gondoltam leírom.)
-Most lesz a szülinapom, fél hónap(a 14. nem a 15...:)
-A bizalmát még nem játszottam el
-Kitudnám fizetni a jegyet
-A helyszín pár buszmegállóra van innen
(+van acélbetétes bakancsom, és mind tudjuk, hogy az egy koncert elengedhetetlen kelléke:D)
Novemberi Rammstein koncertről lenne szó. Alapvetően egy laza anyukáról lenne szó, egyáltalán nem konzervatív, de azért mégsem egy ottalvós buliról lenne szó, nekem nagyon sokat jelentene, 3 éve a kedvenc együttesem.
Köszönöm:)
Off: nagyon nincsen köze a rockhoz..:/ Tanz és industrial metal. Még akár punk is lehet, de rocknak nem nevezném(nem neveztem soha)..
On:
Amúgy meg jönne velem a gyerekem, természetesen.:)
:)
Igazából nekem a zenei stílusokról fogalmam sincs, beírtam a googleba, hard rockot adott ki..:D Érted..:)
13 évesen anno anyám elkísért az Ákos koncertre :) mondjuk az is tény, h 14 év alatt be sem engednek szülő nélkül, valamint arra még nem tízezres nagyságrendű árakon árulták a jegyeket...
15 évesen már egyedül mentem. vagyis a fórumos kis barátaimmal :)
apuddal menj, és minél hamarabb vegyetek jegyet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!