Férfiak! Ezt elképzelhetőnek tartjátok?
Tapasztalatból írok.
12 éves kislányként 2 évig ütött a barátom,úgy hogy mindig megbánta....vmi nem tetszett pufff egy pofon,lefejelt stb.....főleg mikor vedelt.....elhagytam majdnem 3 év után,2 év múlva össze jöttem vele akkor már nem ütött,asszem egyszer kapott a hajamba..,...mikor a végét nyomtuk megint tuti elkezdett volna ütni vagy nem is tudom...szval alpát!!!!!!!!!és ezen kívül volt egy másik is egyszer megütött és még neki állt feljebb és ő haragudott,na annak tényleg örülök hogy vége let,pedig én voltam az első akit megütött habár 1 nője volt előttem az is 13 évesen,és mikor velem volt akkor volt 18 úgy hogy.....
szerintem az is gáz, ha nő üt meg férfit...
Amúgy volt egy lakótársnőm, mér régen, pasija nem egyszer véresre verte, ránk rúgta az ajtót, én voltam az aki kihívta a rendőrséget, a csaj meg rinyált, hogy jaj-jaj soha töbé ezzel az állattal, aztán pár nap múltán meg kéz a kézben örültek a konyhában...Mivel nem volt képes elhagyni a srácot, el kellett költöznöm, mert engem is megfenyegetett z ipse, mikor nem volt magánál...na ez a gáz igazából, hogy egyes nők, annyira nem képesek túltenni magukat egy ilyen fszon, hgy másokat veszélyeztetnek vele!
16:23
Milyen barátod volt 12 évesen, ütött, ha bevedelt? Hány éves volt, nem volt pedofil?
bocsi hogy offolok kérdező
én vagyok a 12 éves!
Itt van röviden az életem,akkor volt a fiú 16
-11 évesen szerelmes lett egy pasiba aki akkor volt 16,hazudott miatta,szökdösött de ezzel egyetembe a fiú,ivott,drogozott.... a lánynak 3 öngyilkossági kísérlete volt
- 12 évesen lefeküdt vele,3 abortusza volt és a fiú tovább csinálta a dolgait, verte is ráadásul, a csaj ivott,gyógyszerezett 2 évig folyamatosan
- 3 év után elhagyta aztán 2 hét múlva talált egy másik személyt,aki ugyan így verte,láncra kötötte nem csinálhatott semmit és alpárian tudatlan volt
-aztán elment az előbb említett személy ekkor ő vissza talált a régihez
-annyi változás történt hogy most a fiú nem verte,nem ivott annyit,de a végére elfajultak a dolgok és 2 év után megint vége lett.
- eközben jött egy másik aki teljesen tönkre tette lelkileg....meggyötörte és a sárga földik taposta a lelki világát....soha nem hitt neki,nem bízott benne és így tovább...
-elment ő jött a mostani aki elvileg szeretné és megbecsülné de a lány vissza él ezzel,nem bízik benne hogy most ő gyötri a fiút.
Ezek közben ugye,keretsz anyukájáék nevelték,a kereszt mama alkoholista,kikészíti idegileg,kizátra a házból,meg akarta verni,össze tette a kereszt papával aki felnevelte....2 éven keresztül minden nap arra jött haza hogy,itthon áll a bál,kereszt mama részeg,a ház a retektől nem látszik, se kint se bent nem volt a helye.Bárhova ment is, mindenhol ittak,brutális módon viselkedtek.2 ember van az életébe akire talán számíthat a kereszt papa és a Nővére aki prostituált 2 gyerek mellett.A lány tanul,elég jó a tanulmányi eredménye de mostanság az sem érdekli pedig tudja hogy ebből az ördögi körből csak így szállhat ki......
Ezek történtek velem az utóbbi 5-6 évben,szval fel kellett nőjek hiába nem akartam,vagy tudat alatt akartam de most vissza tekintve nem,nem is akartam csak jött.Tudod ezek után belülről úgy érzem hogy lelkileg megtörtem.Ha hiszed ha nem ahhoz nincs türelmem hogy egy filmet végig nézzek,depressziós és pánik beteg vagyok,nem érdekel semmi,semmi életcélom nincs, semmi elképzelésem a jövőt illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!