Lusta lett a férjem, mit csináljak vele?
Amikor megismerkedtünk, sokkal aktívabb volt, volt amikor rendet rakott (nem takarításra gondolok). Megcsinált ezt-azt a ház körül.
Most semmi. Tegnap még a kukát se tette ki a ház elé, pedig én előrehoztam, neki csak 10 lképésnyire kellett volna kivinnie.
Annyi hogy eljátszik a gyerekekkel és sokat foglalkozik velük. De minden más meló rám hárul, és ez engem nagyon feldühít.
Te mit tanácsolsz?
Kedves kérdező!
Miért várod el, hogy bármit is csináljon? Azért tart, hogy mindent megcsinálj! Szerintem, ne hozd fel neki a témát, hanem csinálj mindent úgy, mint eddig! Ha szóváteszed a problémád, lehet, hogy leselejtezi a takarító droidot, vagyis téged! A helyedben nem szeretnék a szemétdombon kikötni!
"Én közben elmentem oviba a gyerekért.
Amúgy itthon vagyok a gyerekekkel.
Ő most nem dolgozik éppen, de hamarosan megy." Tehát, ha jól értem az egyik gyerek biztos, hogy ovis. Te nem dolgozol, hanem otthon vagy a másik gyerekkel. Mindkettővel nem lehetsz otthon, mert az egyik ovis, te írtad. Kérdésem, hogy a másikkal vagy otthon gyesen, vagy a másik is ovis, és te háztartásbeli vagy? A kérdés megítélésében ez eléggé fontos tényező, főleg annak függvényében, hogy a "lusta" férjed dolgozni is eljár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!