Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lusta lett a férjem, mit...

Lusta lett a férjem, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Amikor megismerkedtünk, sokkal aktívabb volt, volt amikor rendet rakott (nem takarításra gondolok). Megcsinált ezt-azt a ház körül.

Most semmi. Tegnap még a kukát se tette ki a ház elé, pedig én előrehoztam, neki csak 10 lképésnyire kellett volna kivinnie.

Annyi hogy eljátszik a gyerekekkel és sokat foglalkozik velük. De minden más meló rám hárul, és ez engem nagyon feldühít.

Te mit tanácsolsz?

2011. szept. 30. 11:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csakis a beszélgetés jöhet szóba, hogy elmondod, te sem vagy "mindent bíró" és ha ilyen van, akkor KÉRÉS NÉLKÜL álljon neki a rendrakásnak. Elmondhatod (mert gondolom amúgy is ez van) a nagy részét úgyis alapból te csinálod.
2011. szept. 30. 11:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a férjed lusta,de azon gondolkodtál már hogy mi a franckarikáért nem vele beszéled meg a problémáidat,hanem nekünk vadidegeneknek panaszkodsz igy ismeretlenül a világhálón?
2011. szept. 30. 12:32
 13/15 anonim ***** válasza:
10%

Kedves kérdező!

Miért várod el, hogy bármit is csináljon? Azért tart, hogy mindent megcsinálj! Szerintem, ne hozd fel neki a témát, hanem csinálj mindent úgy, mint eddig! Ha szóváteszed a problémád, lehet, hogy leselejtezi a takarító droidot, vagyis téged! A helyedben nem szeretnék a szemétdombon kikötni!

2011. szept. 30. 14:05
 14/15 anonim ***** válasza:
52%
Ne csinálj neki semmit, ne szexelj neki, mondd meg neki, hogy lusta vagy hozzá. Magadat meg a gyerekeket lásd el.
2011. szept. 30. 16:25
 15/15 anonim ***** válasza:

"Én közben elmentem oviba a gyerekért.

Amúgy itthon vagyok a gyerekekkel.

Ő most nem dolgozik éppen, de hamarosan megy." Tehát, ha jól értem az egyik gyerek biztos, hogy ovis. Te nem dolgozol, hanem otthon vagy a másik gyerekkel. Mindkettővel nem lehetsz otthon, mert az egyik ovis, te írtad. Kérdésem, hogy a másikkal vagy otthon gyesen, vagy a másik is ovis, és te háztartásbeli vagy? A kérdés megítélésében ez eléggé fontos tényező, főleg annak függvényében, hogy a "lusta" férjed dolgozni is eljár.

2011. okt. 3. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!