Mit szólnál, ha a párod társkereső oldalra regisztrálna?
Azért kérdezz rá, hogy miért. A férjem egyszer regisztrált (fake névvel), hogy megnézze mit tett fel egy haverja. Egy hétig röhögtek a haver feltett fotóin és profilján.
Tehát kérdezd meg,hogyy miért tette
És ezek után majd jobban figyel hogy titokban tartsa.
Holnap majd elbeszélgetek vele.
Ismerek olyat, aki fake adatokkal regisztrált, és így kereste fel a partnereket, mert volt kapcsolata. Képet pedig csak emailben küldött.
Tudjátok, volt ilyenben már részem régebbi kapcsolatomban, ezért vagyok ennyire bizalmatlan, ha a párom társkeresőre megy fel.
Jót röhögnék mert tudnám, hogy hülyeségből csinálja....elvből utál minden ilyen dolgot...max poénból csinálná...
de szerencsére eszébe sem jut:)
Nagyon tipikus dolog ez manapság a házas,vagy kapcsolatban állók között is.
Saját történetem:a férjem úgy felejtette a gépet,egy percre én eközben odaültem és teljesen ledöbbentem,kikészültem,azt olvashattam,hogy a közeli randevú lehetőségét veti fel,válogatott kedves bókkal bolondította a nőt.
Hatalmas cirkusz lett belőle,annyira naív és buta voltam akkoriban még,ezelőtt 3 éve történt.
Persze a magyarázat az volt,hogy ő csak hülyéskedett...
Aztán valahogy én is regisztráltam,meg akartam érteni,hogy valóban csak játék lenne,addig-addig beszélgettem ott egy pasival ,hogy végül még találkoztunk is,azelőtt sosem hittem volna,hogy én ilyesmivel foglalkozzam,nem történt semmi komoly azon az egy-két találkozáson egyébként,leginkább visszavágás,vígaszkeresés ,magyarázatkutatás volt.
Sosem derült ki,hogy találkoztam mással,a csóknál tovább nem jutottam el,ott már megálljt parancsolt a józan eszem.
Később nyugodt hónapok jöttek,olyannyira nyugodtak,hogy simán bevállaltunk még egy gyereket,miután már megszületett igen magas mobil-telefonszámláink kezdtek lenni,kiderült,hogy nem az itthoni számítógépen,hanem a mobiljáról társkeresőzött,azt mondta,hogy nem is ő hanem a kollégája csinálta,az érdekes,hogy az ő nevével,adataival és ugyanazzal a szlogennel amivel ő a másik párkeresőn is rajta volt...
Ekkor már nem őrjöngtem...azt mondtam magamban,hogy akkor ezek szerint mi már csak egy szülőpár vagyunk,ha képes 50.000-60.000 Ft-okat eltárskeresőzni mikor két gyermeke van,iszonyatosan rosszul esett és onnantól elszállt az összes illúzióm vele kapcsolatban.
Sosem volt egy nagy szexőrül,miután a telefonos story volt próbálkozott nálam néhányszor ,elutasítottam,egyszreűen minek színészkedjem.
Mióta a kissebb gyerek 1 éve megszületett összesen talán 7-8 x voltunk együtt,még régebben én tettem meg mindent,hogy meghozzam a kedvét akkoriban bántott,hogy ő mindig fáradtságra hivatkozott ,most viszont már fel sem hozom a témát.
Szánalmas egy történet tudom...talán okulhattok belőle.
"képes 50.000-60.000 Ft-okat eltárskeresőzni mikor két gyermeke van"
Szerintem válj el, és azt a pénzt költse gyerektartásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!