Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kaphatnék zsebpénzt?

Ancsa99 kérdése:

Hogyan kaphatnék zsebpénzt?

Figyelt kérdés

már kezd idegesíteni h folyton igérgetik h kapok sebpénzt

de nem soha nem tartják be még akkor se ha legalább 5000ft

is tudnának ugy simán adni most nem akarok

túl szárnyalni a dolgon de legalább 500ft adnának:( :( :(

2011. szept. 27. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A pénz az egy olyan "dolog",hogy nagyon sok kell belőle,de keveset is be lehet osztani,ha ügyes vagy...
2011. szept. 27. 21:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Én alsós koromban kaptam 1000 forintot.

Ez 5.es koromra 2000 lett, örültem is, de mivel a szüleimnek anyagi gondjaik voltak, volt hogy 2hónapig nemkaptam, majd kaptam egy ezrest, megint nemkaptam, és aztán már nemkaptam semmit, de tudodmit? Fontosabb volt hogy legyen hol laknunk, és legyen mit ennünk minthogy hülyeségeket vegyek abból a kevéske pénzből is.

Már csak szülinapomra meg karácsonyra kérek pénzt, de mindenkitől aztkérek, és ha a szüleimnek gondjuk van, ebből szoktam nekik kölcsönadni (kb 30ezer forintról beszélünk amit megspóroltam)

15/L

2011. szept. 28. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!