87 nap és Karácsony! Gondoltátok volna, hogy kevesebb, mint 3 hónap múlva karácsonyozni fogunk? Ti mikor kezdtek el készülődni? Várjátok már?
Én imádom a Karácsonyt, a telet! Még sosem sikerült olyan jóra a karácsonyom, főleg a sok idegeskedés, stressz miatt, de idén próbálok mindent időben elvégezni, és a családtagokat is erre fogom biztatni. :)
http://www.youtube.com/watch?v=OrTATsZ35lc&feature=grec_index
http://www.youtube.com/watch?v=0G0Tep-teHI
http://www.youtube.com/watch?v=E-UZB91NmlY
:)Na jólvan, lehet, egy kicsit őrült vagyok. :DD
Mintha én írtam volna a kérdést..:D Én írtam a karácsonyos kérdéseket mostanában (már augusztus elején rámjött a karácsony mánia, így irogattam itt is, hátha valaki várja már:D) és lám egyre közelebb van az imádott ünnepem:)))))
Már varrom a karácsonyos ágyneműhuzatot, tegnap cukorbotot sütöttem sólisztgyurmából, amit bevontam piros és fehér gyöngyökkel...olyan gyönyörűek lettek, mennek majd a fára. Ma meg megkérdeztem a praktikert, hogy van-e már műfenyőjük, mert a webes katalógusban kinéztünk magunknak egyet. Azt mondták október végén már mehetünk is érte*-* ÚGY VÁROM MÁÁÁR!!!!:D
20L
Aranyos vagy. :)
Én már karácsonyi játékokkal játszok neten, meg zenét hallgatok és tervezem, hogy veszek magamnak valami karácsonyi ruhát/tárgyat, amit találok. :)
Mindig így kezdem, aztán karácsonykor nem sok hangulatom marad meg. :(
De sebaj, előtte sok-sok hétig az van. :D
Én nagyon várom már! A hóesés, a reggeli motormelegítés a kocsiban! Meg amikor egy hósszú nap után este befeküdni a finom gőzölgő kádba gyertyák mellett! Nagyon szeretem a karácsonyt! Már 1-2 hónapja feltettem egy olyan kérdést, hogy télen mivel spécizzem a bicajom! Itt első sorban a gumikra gondoltam de most erre a kérdésnek a láttára, én is ki fogom valahogy díszíteni! NAGYON NAGYON NAGYON szeretm a karácsonyt! Amikor esik a hó! A hétvégi szánkózások! Vagy amikor csak befekszek eg délután olvasni, mellettem a citrtomos teám és be vagyok takarva kint pedig havazik!!! Nagyon szeretem! Meg amikor szenteste készülődünk! Aznap reggel már amikor felkelek van bennem egy különleges érzésem,szerintem ez az izgulás egyik ritkán előjövő fajtája. Délelőtt, és délután mindig finomakat sütünk főzünk! pl: Húsleves, És sült hús almával és szilekvárral megtöltve, uborka/paradicsomsalátával, hozzá Cola-t Sprite-ot vagy Gyömbért iszunk általában és desszertnek pedig, Házilag készített rétes! Délután, általában a tesóm meg án gépezünk vagy pedig én segítek valamiben, és amikor már csak 20-30 perc van hátra, akkor mindenki elkezd átöltözni, aki akar az zuhanyzik, én idén a gépete szeretném valahogy átöltöztetni! Az Euro truck simulatort már én őszi módóot raktam rá, télen, pedig téli módot szeretnék! Meg a télben szeretem azt, hogy reggel felkelünk 6-kor mert menni kell iskolába pl: Dec 25. és olyan jó sötét van! Én azt szeretem, meg azt ,is hogy kb már vagy 3-kor szintén sötét van! A gépemet, úgy szeretném feldobni, hogy héliumos lufikat rakok rá! Kinyomom a DVD olvasót, és odacsiptetem! Köré pedig szeretnék tekerni egy ledes csövet, és megpróbálok valamilyen karácsonyi témát leszedni hozzá! Én is nagy lépéseket hoztam! Már most kigondoltam az ajándékomat XD bár a szüleim év végére a jó biziért szeretnék én meg karácsonyra szeretném! Az ajándék egyébként egy Nokia X6: [link]
Léányeg, hogy én is szeretem a telet, mert akár egy baráti összejövetelen nagy hógolyó csatáakat lehet vívni, meg szánkózni is nagyon jó! Főleg amikror vagy 3 szánkót összekötünk! Egyszer már volt olyan, az egyik szánkó kibillent méghozzá a középső oldalra felborult, ráadásul még, pörgött is vagy 15 és amikor felborultak akkor pörgés közben a legutolsó szánkko rájuk ment és egyszerűen ugratott eggyett!
Én is nagyon szeretem a Karácsonyt, a telet és az egésznek a hangulatát!
Már várom nagyon! Időben elkezdem feldiszíteni a lakást, kívül-belül! Adventi koszorút csinálunk és ajtódíszt stb.
Szeretném ha legalább Szenteste napján hullana a hó, az annyira gyönyörű lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!