Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS! Most fognak elvinni...

SOS! Most fognak elvinni vakbélgyulladás műtétre. El fognak altatni vagy csak érzéstelenítőt adnak? Ugye ezt nem lehet elrontani? :S

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 19:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy túl vagy rajta; nagyon szurkoltam neked! Ugye, nem is volt olyan vészes az egész? :)

Engem 12 évesen műtöttek, és nekem is nagyon odafigyelt a doki, hogy szép legyen, bikinivonal meg minden; de műtét közben kiderült, hogy nagyon rugalmas a bőröm (ilyen típus), ezért csak 1 kapocs kellett és egy cm volt a vágás. Jó, mi? :)Még a dokik sem hiszik el, hogy ez a vágás egy vakbélműtét nyoma, pedig az. Neked is biztos lesz egy csomó jó sztorid - a műtét után mindig könnyebb. :)

Persze, hogy ijesztő, amikor az ember ilyen hirtelen helyzetbe bekül, főleg, ha a doki nem is mond neki semmit (Mondjuk, aztért lehetett volna annyi esze, hogy megvígasztal legalább két-három szóval egy halálra rémült emberkét, bármennyire is túl van terhelve és késő van...)

Jobbulást, javulást, gyógyulj meg hamar!

Ne egyél puffasztó ételt egy darabig, kerüld a fizikai megterhelést, tornából felmentés...meg ilyesmi. Amikor kiengednek a záróval, úgyis ellátnak egy csomó jótanáccsal, amit nagyon érdmes megfogadni.

2011. szept. 29. 13:57
 32/33 anonim ***** válasza:

Biztosan nagyon megijedtél! :)

Én egy hétig szenvedtem a fájásaimmal,egyszerűen nem tudták, mi lehet az ok, ezért küldtek nőgyógyásztól kezdve urológusig mindenhova, míg végül egy hét után - szinte már könyörögtem, annyira fájt - egy doki azt mondta, hogy vakbél, és reggel műtét.

Komolyan, én boldog voltam, mikor toltak be a műtőbe, arra gondoltam, hogy végre, végre.. :)

2011. szept. 29. 20:05
 33/33 A kérdező kommentje:

Nagyon jó ez a kórházasdi!:D

12-en vagyunk itt-persze egy szobában,de egész nap áll a tracs-parti.

Megfogadtam a tanácsokat,csak nagyon könnyű ételeket eszem.

Minden rendben van,nekem 3 varratom van..sajnos,de nem vészes.HÁLLLISTENNEK már 2 éve nincs tesim,egyetemen választható így sokkal jobb,meg idén nem vettem fel:)

Hogy ment a bölcsesség műtét?

2011. szept. 29. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!