Egy közel 30 éves férfinak mikor "kell" leszakadni a szüleiről?
"A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy. Csak egy 30 éves embernek szerintem egy 3 éves kapcsolatban a párját kéne előtérbe helyeznie a szüleivel szemben. Mi lesz ha lesznek gyerekeink? Akkor hazarohan majd mindenért anyuci szoknyája alá?"
Ezt komolyan mondod? A szüleivel szemben? :DDDD
A párom bármikor leléphet, de a szüleim mindig a szüleim lesznek.
Tévedsz.
Úgy igaz ahogy itt többen is írták.
Lehet, hogy túl ki akarod sajátítani a párod.
Mi is beosztjuk a karácsonyt.
Jobban örülnél ha a haverjaihoz menne ennyit?
Szerintem ezzel nincs gond, mi minden vasárnap megyünk a nagyszüleimhez vasárnapi ebédre, ez a szokás valahogy nálunk megmaradt. Vagyis én már nem mindig, mert elköltöztem a városból. Nálunk is vannak/voltak veszekedések, az természetes, mindenhol megtörténik. Szerintem hetente egy alkalom nem sok és ha nem a szüleivel él még 30 évesen és nem telefonál az anyuka fél óránként, akkor levált. A karácsonyt meg osszátok fel, mi 2 hetes szabin körbejárjuk a családot és még pihenni is marad idő. Másik megoldás, hogy egyik évben hozzátok másikban hozzájuk.
24N
Mi minden hétvégén megyünk a párom szüleihez, s a nagymamájához is. Az én párom 31 éves. Beszólások ott is vannak, bár annyira nem veszik fel egymásra. Attól függ mi az a veszekedés.
Mi gyerekestől járunk hozzájuk. A karácsony nálunk igy lesz:
Szenteste itthon, hiszen az a mi kis családunké. Karácsony első napja anyósoméknál.
Én szeretek oda járni, olyankor ott vagyunk egy délutánt, kb. 3-4 órát, aztán jövünk haza.
Beszéljétek meg a karácsonyt, hogy egy nap a tietek, egy nap a párod szüleinél, egy nap a te szüleidnél, igy nem lesz belőle konfliktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!