Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom rám akarja kényszeríte...

A párom rám akarja kényszeríteni az akaratát. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

A vőlegényemmel több éve vagyunk együtt.Még nem élünk együtt, de nem sokára összeköltözünk.Azonban sok mindenben nem értünk egyet a jövőt illetően és úgy érzem csak a saját igazát hajtogatja, hogy ez az miért lenne jó én meg hiába mondom, hogy én azt nem szeretném és jussunk közös nevezőre ő a végén mindíg annál lyukad ki amit ő kitalált.

Pl.ha majd veszünk közösen egy házat akkor ő már erőszakoskodik, hogy ő milyet akar, de amit én szeretnék azt letolja magas ívben.Én olyat szeretnék ami mindkettőnknek jó és én képes vagyok kompromisszumokat kötni, de úgy látom ő csak ami neki jó azt hajtogatja.Vagy más nagy dolgokban is ilyen.Van úgy, hogy megállapodunk valamiben már úgy érzem hogy jól van ezt megbeszéltük és akkor később megint elkezdni, hogy úgy legyen minden ahogy ő akarja mert amit együtt kitaláltunk az nem jó mert az én ötletem is benne van(ezt nem mondja persze).Más ezt, hogy oldja meg?

2011. szept. 27. 11:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Két választásod van vagy fogod magad és elhagyod míg lehet vagy hozzá mész és egész életedre egy elnyomott megalázott feleség leszel egy olyan férfi mellett aki nem becsül meg.
2011. szept. 27. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!