Azok, akik csalják a párjukat, hogy nem buknak le?
Nekem egy pár hete volt egy kis kalandom, amiben nem történt lényegében semmi, és mégis olyan lelkiismeret furdalásom van e miatt, hogy ezt a párom nem tudja. Én állítottam le a fickót, mert nagyon nyomult. Nem akarom neki elmondani, mert rosszúl érintené, mivel hamarabb is leállíthattam volna a srácot, csak ez nekem tetszett egy kicsit, és emiatt furdal a lelkiismeret.
Na most akik folyamatosan csalják a párjukat, hogy bírják lelkileg, hogy nem buknak le? Nekem még ennyi is tökre kikészített. Elfog ez múlni?
Tényleg nem tudom eldönteni, mi lenne a legjobb megoldás. Ha elmondom, egy világ omlana össze benne, ismerem már mint a rossz pénzt, ha hallgatok, azzal is őt bántom.
Ha elmondom az megpecsételné a kapcsolatot, ha nem akkor talán van egy esély, arra hogy minden így mard. Hisz tudom, hogy soha többé nem tennék ilyet. Csak akkor mindekinek hallagtnia kellenne, mint a sír.
okosan, körültekintően kell csinálni, és akkor nem bukik le az ember.
utánam nem nyomozgat a párom, lehet, h sejt valamit, de nem akarja borítani a bilit. velem akar maradni. ha borítana, akkor vagy azzal a tudattal kéne élnie mindkettőnknek, h tud róla, vagy szakítani kéne.
tudom, nem helyes, amit teszek, de ennek ellenére tényleg szeretem a párom, és jó embernek tartom. mindent megadok neki itthon, a kalandom nem megy a kapcsolat rovására.
ha neki lenne egy hasonló liezonja, ugyanígy szemet hunynék felette, nem gyanúsítgatnám, vagy vádaskodnék.
lelkileg úgy bírom, hogy nem ezen eszem magam. más aspektusból nézem a dolgot.
nekem kell egy kis izgalom, szenvedély, viszont ezt a kilengést kompenzálom a páromnak sok minden mással.
lehet ribizni, lepontozni. én legalább nem vagyok álszent.
Szerintem sokkal több nő tudja, érzi, hogy csalják, mint gondolnánk.
Más: szerintem ne mondd el neki, főleg, ha nem mentetek el a végsőkig. Te hibáztál, legyen a te lelki terhed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!