Volt már olyan kapcsolatod, hogy azt érezted nem ért meg a párod?
Azt érzem, hogy nem nem tudja, vagy nem érdekli hogy mivel bánt meg, mivel okoz fájdalmat.
Ha van valami problémám, elmondom neki őt meg mintha nem is érdekelné. Meghallgat muszájból, de újra és újra előfordul.
Vagy ha direkt kiemelek valamit, hogy "ezt ne!" csak azért is megcsinálja és utána jön a bocsánatkérések sorozata, de odáig nem jut el hogy inkább nem csinál problémát ezáltal nem lenne konfliktus, nem kellene bocsánatot kérnei.
Közel 30 éves férfi, és néha ugy érzem egy 15 éves éretlen kisfiúval kezdtem kapcsolatot.
Szerintetek ezen sikerül változtatnunk? Össze lehet csiszolódni vagy folyton elégedetlen leszek és elgem lesz?!
Tapasztalatok?
az exem is ilyen.4 éven keresztül tűrtem,majd jobb lesz,majd jobb lesz,hát nem lett,repült.
Most boldog vagyok egy olyan férfi mellett,aki figyelmes,kedves,imád,éjjel 2kor is végighallgat,és ha meg is bánt,csak 1x teszi,onnantól mindig vigyáz arra hogy nehogy elkövesse még1x...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!