Mit csináljak iszonyúan vágyok egy bátyra?
Figyelt kérdés
nincs testvérem.. és nagyon szeretnék egy bátyot, akivel mehetek ide-oda akivel megbeszélhetem minden gondomat...2011. szept. 26. 20:19
11/15 anonim válasza:
Én 23 vagyok és nagyon szeretnék egy fiatalabb barátot, aki megbízik bennem és elmondhatunk egymásnak mindent.. meg segíthetek neki tanulni, stb... :)
12/15 anonim válasza:
A bátyáddal úgysem beszélhetnéd meg a gondjaidat:)mi imádjuk egymást az enyémmel, de mi sem tesszük! Általában ez úgy megy, hogy "te, új pasim van" "igen? jó neked".:D a fiútestvérek ilyenek. Keress inkább egy fiú barátot! Nekem van olyan "fogadott bátyám" akivel tényleg meg lehet ilyeneket beszélni
13/15 anonim válasza:
Tehát kell egy idősebb pasi, aki feltétel nélkül szeret, vigyáz rád, és van köztetek egy megszakíthatatlan kötelék.
Aki érzelmileg elégít ki, nem pedig szexuálisan.
Tulajdonképpen szerelem, szex nélkül.
14/15 anonim válasza:
Én is szerettem volna egy bátyot. Szerencsés voltam viszont, mert az unokabátyám nálam betöltötte ezt a szerepet, mindig ott volt, ha kellett, védett engem, minden nyűgömmel fordulhattam hozzá, és még csak nem is lakott olyan messze. Imádtam. (megsúgom, még irtó jóképü is volt, bár az egy kislánynak nem sokat nyomott a latban.)
Most van egy fiam, és mindenképpen szeretnék neki egy hugicát. :)) de sajna még nem szeretne megszületni. Mindenesetre rajta vagyunk a témán, és addig a fiam is idősödik, erősödik. Jó bátyuska lesz belőle.
15/15 valasz88 válasza:
Szóljál, nekem meg egy húgi kellene (nem vicc).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!