Mit csináljak iszonyúan vágyok egy bátyra?
Figyelt kérdés
nincs testvérem.. és nagyon szeretnék egy bátyot, akivel mehetek ide-oda akivel megbeszélhetem minden gondomat...2011. szept. 26. 20:19
1/15 anonim válasza:
Szólj a Télapónak, mást nemigen tehetsz..
3/15 anonim válasza:
Nekem van bátyám, odaadom ha kell.
4/15 A kérdező kommentje:
lány vagyok, 14
2011. szept. 26. 20:30
5/15 anonim válasza:
Hát talán barátkozz idősebb fiúkkal, mást nemigen tudsz csinálni.
7/15 anonim válasza:
Hát erről a báty dologról már lekéstél! :)
De érdekes! Egy időben nekem is volt ilyen gondolatom. Nagyon hiányzott az életemből egy báty. Én is lány vagyok, nekem egy nővérem van. De nekem inkább egy báty hiányzott. Én is elkéstem az ötlettel, ugyebár... :)
Szerintem, egy idő után ez el fog múlni. Én legalábbis már régen nem is gondoltam erre a dologra. De itt volt, aki azt ajánlotta, hogy barátkozz idősebb fiúkkal. Szerintem igaza van. Vagy ha nem is idősebbekkel, de fiúkkal. Meg hát gondolom, ő sem arra gondolt, hogy sokkal idősebbekkel, szóval tényleg jó ötletet adott. Bárcsak nekem is adott volna anno valaki egy ilyen jó ötletet! :)
8/15 anonim válasza:
Idősebb fiúk biztos nem a gondjaira lesznek kíváncsiak.Sok ismerősömnek és nekem is bátyám van, még csak véletlenül se hallgatja a gondjaimat.
9/15 anonim válasza:
Nem biztos, hogy olyan jó lenne az. Nekem van egy bátyám, de soha nem mentünk együtt sehova, soha nem beszéltünk meg semmit, csak veszekedtünk.
10/15 anonim válasza:
Nekem van egy bátyám, imádom, úgy, mint a húgomat :). Viszont, ez nem olyan ám, mint a filmekben, hogy a nagy és erős bátyó mindig ott van, megvéd, és minden gondod bajod elmesélhetsz neki. Azt barátnőnek vagy anyának nevezik, akivel minden gondodat megbeszélheted. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!