Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem, hogy kidobtam?

Jól tettem, hogy kidobtam?

Figyelt kérdés

Két hónapig éltem együtt egy férfival. Pár napja szakítottam vele. Én tudom, hogy jól döntöttem, mert már kezdett megőrjíteni. De kíváncsi vagyok, hogy ti mit tettetek volna a helyemben. Egyáltalán találkoztatok-e már ilyen férfival?

A férfi sofőrként dolgozik. Beosztástól függően 3-4 napot dolgozik egy héten. Amikor dolgozik, akkor az reggel 6-tól este fél nyolcig tart. Ezzel nem is lett volna gond. De a szabadnapjai a következőképpen teltek. 10-kor kelt, akkor evett (nem reggelit, mert az már inkább tízórai volt). Utána általában DVD-t vagy tévét nézett. Egy órakor szokott nálunk ebéd lenni. Utána úgy kettő fél három tájban lefeküdt aludni. Ebből az alvásból kb. hatkor szokott felkelni. Utána megint tévézés. De ha egy film 9-kor kezdődött azt már nem tudta végignézni, mert 10 körül elaludt a fotelban. Másnap ugyanez. Azt még megértettem volna, ha a három munkanap után egy napig ezt csinálja, de ha két munkanap között 7 szabadnapja volt, akkor mind a hét napon ez volt. Gyakorlatilag a 24 órából 18-cat végigaludt. (Nem kóros ennyit aludni mindennap?) (Találkoztam az anyjával, aki 68 éves, de még ő is aktívabb volt mint a fiacskája. Amúgy azt mondta, hogy világéletében ilyen volt.) Én sem vagyok az a felhúzott búgócsiga típus, de azért ennél kicsit több aktivitást várnék egy férfitól. Biztos van akiben felmerül, hogy egyáltalán hogy jöttünk össze. Nos a buszon találkoztunk, és amíg csak találkozgattunk, addig nem derült ki, hogy egy mormota. De az együttélésnél már igen. Szóval ezek után kidobtam.

2011. szept. 26. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem jól csináltad! Számára a munka és az otthon volt. Ha lefoglaltad volna valamivel akkor lehet nem aludt volna ilyen sokat. Házi munkával elvonod a figyelmét az alvástól. Elmentetek volna kirándulni, ágy és a foteltől távol tartottad volna. Szépen lassan hozzászoktatod, hogy este kell aludni, filmet nézni.
2011. szept. 26. 17:50
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

Ha egy laza kapcsolat volt, aminek a lényege, hogy néha hancúr, akkor megértem, mert az ugye csak ébren lehet.

Ha komoly szándékú kapcsolat volt, akkor nyilván leültél vele, legalább egyszer és átbeszéltétek rendesen, de ezután sem változott és hajlamot sem mutatott változásra.

Ha nem beszéltél vele erről, hanem kidobtad szó nélkül, akkor még érned kell arra, amit úgy neveznek kapcsolat meg kommunikáció.

Kérem válasszon a felsorolt opciókból!

2011. szept. 26. 18:11
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Néhány észrevétel.

Lehet, hogy betegség nála, de mindenesetre nem nagyon foglalkozott vele, szerinte ez így volt jó. Ő így képzelte az együttélést.

Azt, hogy komolyabb kapcsolatot akart-e velem, én biztos nem tudtam volna hosszabb távon tolerálni az alvásigényét. :(

A horgászáshoz. Én szívesen vettem volna, ha ilyen tevékenységet folytat. Én is szoktam horgászni, úgyhogy azt csinálhattuk volna együtt. De ennyit aludni én nem tudok.

Annak aki azt javasolta, hogy miért nem vontam el a foteltől, csak annyit, hogy talán ha talicskával kivittem volna kirándulni, akkor nem aludt volna el. Úgyhogy ez reménytelen vállalkozás lett volna.

Köszönöm mindenkinek a véleményét. Én úgy gondolom, hogy jól döntöttem, úgyhogy a következőkben belevetem magam a párkeresésbe, remélem a következő valamivel aktívabb lesz, mindenben. :)))

2011. szept. 26. 18:12
 14/18 anonim ***** válasza:

Én nem dobtam volna ki. Aludtam volna vele én is :3

Néha mondjuk rá vettem volna hogy menjünk el valahova, de nekem ez nagyon kellemesen hangzik. ^^ rrr...

2011. szept. 26. 20:10
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Az ő szempontjából jó hogy kidobtad, mert látszik, hogy semmit nem jelentett neked. Ha jelentett volna, akkor segítettél volna neki hogy kilábaljon a betegségéből. De te inkább a kényelmesebb utat választottad, mert csak a saját szórakozásodat tartod szem előtt.
2011. szept. 26. 21:28
 16/18 napietus ***** válasza:
43%

jaj, ne már ezzel a betegséggel...ha beteg lett volna valóban, akkor a volán mellett is elaludt volna, ill. nem is tudott volna ilyen munkát végezni.

a pasi egyszerűen lusta mint az öreg Föld. kertes házban laktok? mert ott akadt volna tennivaló gondolom...én se tűrtem volna ezt el, egy kisbabának van kb. ekkora alvásigénye.

2011. szept. 27. 00:17
 17/18 anonim ***** válasza:

ha megtehetném, én is többet aludnék egy nap, mint 8-10 óra!

ha emiatt a párom kidobna, biztos azt hinném hogy nem is szeret igazán!

azt mondjuk nem értem, ha te dolgozol/tanulsz..miért zavar hogy akkor alszik amikor te nem vagy otthon?

2011. szept. 27. 11:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Engem csak az zavar a sztoriban, hogy miért nem beszéltél vele? Legalábbis nekem nem jön le, hogy próbálkoztál nála ezzel a megoldással is.
2011. szept. 27. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!