Nagyon illetlen viselkedés lenne?
Kérdező, kőbunkó vagy! Kedvesmama még meg sem halt, és már azon gondolkodsz, hogy nem mégy el a temetésére? Nagyon-nagyon megbántanád a feleségedet, még ha ő nem is ezt mondja most. Engem sem szeretett kedvesmama, én sem olyan nagyon őt - már mindegy, hogy miért-, de eszembe se jutott, hogy ne menjek el a temetésére, nem miatta, hanem a férjem miatt. Anyósom halála után fél évvel meghalt anyám, és nagyon rosszul esett volna, ha a férjem nem jön el a temetésére.
Menj majd el az anyósod temetésére, hogy a feleséged támasza légy,de az is lehet, hogy kedvesmama megtréfál benneteket, és még legalább 10 évig él.
73 évesen egy ember nem garantáltan gondolkodik tisztán, elhiszem, hogy nem szereted, de azért nem kellene ilyen bunkó módon beszélj róla... meg amúgyis, az öregek problémásabbak sokkal. kicsit beszűkültebb látásmóddal rendelkeznek, meg ilyen korban nem igazán lehetsokat elvárni valakitől..
Ha megkérdezhetném miért utálod?
Egy korábbi válaszadónak nagyon igaza van abban, hogy a temetés sokkal inkább a hozzátartozóknak szól. Hidd el, ezzel az öreglányon aztán nem állsz bosszút. Őt akkor már nagyon nem érdekli, hogy te ott vagy-e vagy sem. A párodnak viszont nagy szüksége lenne rád.
Ha én bele gondolok, hogy mondjuk meghalnék, hát engem sem érdekelne, hogy az akivel kölcsönösen utáltuk egymást, ott van-e a temetésemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!