Mit tennétek a helyemben? Nem tudom, hogy kezeljem a következő helyzetet!
Párom baráti társaságába tartozik egy "idősebb" házaspár.(Nő/35-40körüli de nem néz ki annyinak és még nagyon fiatalnak érzi magát.) Én/25 Párom/28.
A broblámám annyi, hogy amióta meglátott engem ez a nő kinem állhat. Esélyt sem adott arra, hogy megismerjen, pedig számomra fontos volt hogy párom baráti társasága elfogadjon. Ők "szeretnek" is, nagyon aranyosak, kedvesek velem csak ez a nő nem.
Párom még soha nem vitt nőt a társaságba, rá mindig ugy tekintettek mint a "nőfaló, soha meg nem állapodó haverra"
Szinte minden hétvégén szórakozni mentek, a nő párjának már nincs annyira igénye a bulizásra a nő mindig párommal és még pár haverral együtt ment.
Volt rá példa, hogy a nő megszervezett egy bulit és páromnak direkt kiemelte, hogy egyedül jöjjön. Nekem ez nagyon rosszul esett, de nem akartam hogy miattam veszekedés legyen. A legutolsó incidens. (Párom mondta, minent elmondunk egymásnak.) Hogy a nő érdeklődött afelöl, hogy még együtt vagyunk-e és megjegyezte, hogy párom találhatna nálam jobb nőt is. ÉS szerinte szakítanunk kellene. (Ez engem nagyon bánt, a környeztem "jó nőnek" tart, sokat foglalkozom magammal, a megjelenésemmel, sportolok. Számomra ez nagyon érzékeny téma. Csúnya voltam és kövér, nem kis erőfeszítésembe került hogy így nézzek, ki ahogy most. És egy vadidegen nő így áll hozzám.
Igazából, azóta nem is akartam párommal menni ezekra a baráti összejövetelekre, vagy párom ugy döntött hogy akkor ő se megy és csináltunk más programot.
Nem akarom hogy miattam szakadjon meg a kapcsolat a barátaival. És nem tudom megérteni a nő viselkedését sem.
Én próbáltam megismerni, fontos volt számomra, hogy ő is valamilyen szinten elfogadjon. De megalázni nem fogom magam, ezek után egy légtérbe sem akarok vele lenni.
Páromat meg mintha nem is érdekelné, azt mondja ne foglalkozzak vele. Ez a nő ilyen.
De ezen nem tudom magam tultenni. Mit csinálnátok a helyembe? Mit gondoltok, miért jó ez neki?
Hát amiket eddig meséltek róla....nos ő képes lenne nekem jönni, ha ilyen szöveggel álnék elő!
Ne legyél beszari. Ha neked jönne, egy hirtelen mozdulattal elkapod a karját és közel az arcába hajolva gonoszan rávigyorogsz, hogy "ne is gondolj rá, drágám"....
Mondjuk ez én vagyok, én nem hagyom magam, persze kulturált keretek közt.
Keruld, es erre hatarozottan kerd meg a parodat is, hiszen nyilvanosan alazott meg titeket, tehat ez mar nem nevezheto baratsagnak.
Egy baratsagon belul is vannak hatarok, de ez a no mar tullepte azt.
Nincs onbizalma, es szeretetre vagyik! Keves ffi engedne meg, hogy a neje massal szervezkedjen, jarjon el szorakozni...
De konkrétan azt mondta, hogy "jobb nőt" is találhatna a párod, vagy csak "jobbat"?
Mert az első a külsőre utal, a másik meg az egész emberre. És az írásodból is süt az önbizalomhiány, lehet, hogy ő ezt látja rajtad.
"Jobb nőt"
Nem vagyok önbizalomhiányos. Megdolgoztam az önbizalmamért, a többség inkább nagyképűnek és beképzeltnek lát. Velük, pedig kedves, nem megjátszós vagy leereszkedős, hanem tényleg barátkozó voltam és nyitottam feléjük. Fontos volt, hogy valamilyen szinten befogadjanak, párom miatt.
Egyébként ugy gondolom, hogy utáljon szíve joga. De azt tiszteletbe kellene tartania, hogy mi együtt vagyunk, összetartozunk. És ebbe neki semmi beleszólása nincs. Utáljon, nézzen levegőnek, de ne jelentse ki hogy párom magával se vigyen, vagy ne furjon a hátam mögött...mert szerintem ez szánalmas viselkedés.
Akkor lehet, hogy észrevette azt, hogy nem természetes a viselkedésed. Hogy direkt kedvesebb voltál, mint amilyen vagy.
Csak azért mondtam az önbizalomhiányt, mert írtad, hogy mondta a nőci, hogy találhatna a párod jobb nőt, és erre rögtön a külső tulajdonságaidat kezdted el sorolni. Nem azt, hogy hihetetlen jófej vagy, szédítő a humorod, érdekes vagy, és imádnak az emberek veled lenni, hanem hogy jó az alakod. Tudom, miről beszélek, mert tinédzserkoromban én is kövér voltam (nem duci, kövér), de mindig is a személyiségemet tartottam a legjobb tulajdonságomnak, és egy ilyen nő megjegyzése lepattant volna rólam. Te meg itt filózol, tehát talált rajtad gyenge pontot.
Szerintem csak egész nyugodtan menj a pároddal el a baráti összejövetelekre,és had idegeskedjen az a nő.
Elvégre csak a te párod,és még jó,hogy te el is kíséred.
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni,vagy csak irigy rád,vagy egyszerűen nem akar megismerni.De szerintem inkább az előző.
Amilyen a mosdó,olyan a törölköző.
Ne foglalkozz vele!
Hidd el az nagyon fogja idegesíteni!22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!