Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 1 keresztapának a...

Szerintetek 1 keresztapának a dolga vigyázni rendszeresen a keresztlányára? Mert én úgy tudom, hogy csak templomba kell vinni?

Figyelt kérdés
Pláne akkor amikor a keresztapának csajoznia kéne, ha épp udvarol vkinek.
2011. szept. 25. 21:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Megértem a problémádat, nálunk hasonló a helyzet. A párommal mi is sokat vigyázunk a keresztlányunkra, ha gond számunkra, ha nem. Sokszor berágok miatta, mert nem egyszer derült ki, hogy míg mi a picivel vagyunk, addig a szülő tv-zik otthon. No comment. Bár imádjuk a kiscsajt, sokszor ez már "teher", de a jó viszony ápolása érdekében csendben vagyunk...

2011. szept. 26. 12:35
 12/13 anonim ***** válasza:
nem" kell " semmit csinálni amit nem akarsz. megkeresztelted és az egyház felé elkötelezted magad hogy keresztény módon fogod nevelni.
2014. szept. 17. 14:01
 13/13 anonim ***** válasza:
11.es .azért ne hagyd magad kihasználni.
2014. szept. 17. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!