Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha lenne rá lehetőségem, pl...

Ha lenne rá lehetőségem, pl ismertté válnék, ill befolyásos személlyé, ezt tenném, szerintetek?

Figyelt kérdés

Én pl ha ismert lennék, akkor főleg azért harcolnék, hogy a nőknek megmutassam, mennyire nem reális amikor címlaplányokhoz hasonlítgatják magukat és azért küzdenek hogy olyanok legyenek, mint ők.. Azok a lányok agyon vannak photoshoppolva, még a tökéleteset leginkább megközelítők is. Azt tenném, hogy úgy fotóztatnám magam, hogy utána nem javítják ki a hibákat rajtam. Természetesen előtte kihoznám magamból a legjobbat, de itt megállnék, nem kérnék photoshop igazítást. Tornázni, feszesíteni mindig lehet, de pl a mellem nem tudom természetes úton megnöveszteni, és elég kicsik. Az orrom pedig széles és alacsony is vagyok. Vannak bőrhibáim. Ezeket eltakarnám púderrel, ennyit minden nő meg tud tenni, de nem kérném, hogy photoshoppal radírozzák ki a bőrömet porcelántúnusúra. Ja, és fürdőruciban fényképezkednék, háttal, hogy láthassák, annak ellenére hogy elég vékony vagyok, van narancsbőröm, és van pár striám is..

Sok dolog ellen nem tudok én sem tenni, amit lehetett megtettem. És igy büszkén állnék a fotós elé, és büszkén vállalnám magamat bármelyik ujságban :). Ha ez összejönne, én lennék a legboldogabb. Ha van hozzáfűznivalótok, vagy valamiben nem értetek egyet esetleg még kiegésztenétek az ötletemet, kérném a vélemélnyeteket! Köszi :)

Vagy ha van rá más mód, hogy igy "mutatkozzam", szívesen várom az ötleteket. Persze nem mutogatni szeretném magam, hanem a fent leirtak a célom.

2011. szept. 25. 11:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem a média alakítja ki a szépérzéket, legfeljebb kiszolgálja.
2011. szept. 25. 12:16
 12/17 A kérdező kommentje:
Épp hogy megváltoztatja a szépségideált mesterséges módon rossz irányba. Elérhetetlen célokat tűz ki a nők elé, csak hogy küzdjenek olyasmiért, amit ugysem érhetnek el teljesen max megközelítik, mert nincs is. Olyan ez, mint amikor a ló elé kikötöd a répát, mögé a szekeret. Fut hogy elérje a répát, de nem érheti el mert az mindig egy lépéssel előtte "jár". A szekeret, a terhet pedig húzza maga után. Sosem szabadul, de fut a célja után.
2011. szept. 25. 12:24
 13/17 anonim ***** válasza:
így soha nem leszel "híres" :)
2011. szept. 25. 12:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem hírnévre vágyom, hacsak nem olyanra, hogy arról lettem ismert, hogy szeretném hogy végre az emberek jól érezzék magukat a bőrükben. Ám névtelenül is szoktam segíteni másoknak, többek közt itt is, ezen az oldaalon.
2011. szept. 25. 12:26
 15/17 A kérdező kommentje:
A plakát ötlet nem rossz :)
2011. szept. 25. 12:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Lehet azt tennéd, majd meglátjuk. ;)

De asszem már voltak ilyen kezdeményezések.

Na hogy örüljetek, nekem pl nem tetszenek a playboy típusú képek, túl "műek", mint egy viaszbábu.

Tulajdonképpen jól néznek ki, de nem mint nő hanem mint dekoráció.

2011. szept. 25. 12:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de nekik általában el kell adni valamit, egy átlagos nővel nemigazán figyelsz fel dolgokra.Azoknak a lányoknak pedig, akik eltorzulnak emiatt már eleve van valami bibi. Az after shave reklámokban én se szívesen nézegetnék egy pocakos, szőrös pasit.Én is inkább egy kockahast nézek.A pasik miért nem akadnak ki? Még egy pasit se láttam férfimodellekre panaszkodni.
2011. szept. 25. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!