Csak engem idegesít, hogy anyum mindig nézegeti a facebookomat? 16L
Nézd, én megértem, hogy zavar. De végül is valamennyire érthető, hogy aggódik.
Mondok neked extrémebbet. Én 27/N vagyok, és az én anyám is folyton nézeget. Azaz nézegetett, amíg nem titkosítottam mindent. Csinált magának egy kamu profilt, tehát nem a saját nevén fut, nem vállalja magát, csak nézelődni jár fel. Ő is folyton az én ismerőseimet nézte, meg engem, amíg tudott. De ő kritizált egyfolytában. Hogy milyen béna képeket teszek fel. Hogy miért nem írtam bele az adatlapomba, hogy "hobbim a zongorázás". És hogy mért nem teszek ki nyaralós képeket, mikor olyan sok helyen voltunk a családdal (10 éve nem járok velük nyaralni :D).
Állandóan ezzel csesztetett, úgyhogy letitkosítottam mindent, azóta nem lát. Bejelölni még nem jelölt be, de úgysem igazolnám vissza. :D
Igazából csak azt akartam ezzel elmondani, hogy tényleg vannak ilyen anyák, akik egyszerűen minden apróságról tudni akarnak. És esetemben azért már tényleg nem mondható, hogy jajj, aggódik értem, mert mégiscsak 27 vagyok.
De ha tényleg nagyon zavar, akkor blokkold. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!