Mit csináljak a bátyámmal? 16/L
Ő nagyon sokat bulizik, majdnem minden héten más barátnője van.
Viszont ha hozzám közeledik egy normális fiú, akkor rögtön elkezdi őt fúrni, kiutálni, lejáratni.
Amikor elakarok menni bulizni akkor rábeszéli a szüleinket ,hogy ne engedjenek el mert ,hogy milyen veszélyes ott az ilyen lányoknak stb.
ő 23 éves.
azért ne a testvér mondja már meg hogy mit csinálhat a gyerek és mit nem meg milyen már az hogy ő eljár bulizni de közben meg oltogatja szülőket hogy téged ne engedjenek
megmondanám neki hogy foglakozzon a saját életével,
ha meg annyira szerető testvér akar lenni akkor a diszkóban is tud figyelni rád.
Szia !
Miért olyan fontos, hogy 16 évesen fiúzz, mert a többi korod-béli kis-hölgynek is van ?
Ha a trendet követed konfliktushelyzet alakul ki köztetek, várj még 2 évet utána már hivatalosan felnőtt vagy és a bátyát nem szólhat bele az életedben.
Természetesen azzal sem nem értek egyet, hogy egy 18 éves lány fiúzzon, bulizzon de ha ezt akarod akkor csak rontsd el az életed komoly következmények lehetnek ha ezen az úton jársz.
A társválasztást nem igazán így kellene művelni és a leendő párodat nem igazán a bulizás közben kellene megtalálni.
F/39
A pszichológia szerint 21 évesen leszünk felnőttek.
És egy pszichológiailag felnőtt ember életébe már tényleg csak a törvény szól bele "jogosan". ;)
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 03:56
"majd ha felnőttök meglátjátok mennyire jogos a féltés.
"
felnőttem, és amit megláttam az az, hogy ha arra gondolok mit hagytam ki, csak mert féltettek, legszivesebben felvágnám az ereimet...csak ennél már bölcsebb vagyok, így nem teszek ilyet...de hidd el, az idő az egyetlen, amit senki nem képes visszaadni.
Ha kamaszkorban kezded gyorsan kiégsz.
(kamaszkor 12-14-től 18-19 évig)
Ha utána sokkal több örömed lesz benne lányként (18-21 és 28-30 közt). És majd harmincévesen is jobban tudod, hogy kell élni.
lányként (18-21 és 28-30 közt)*
felnőtt lányként (18-21-től és 28-30-ig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!