Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak a bátyámmal? 16/L

Mit csináljak a bátyámmal? 16/L

Figyelt kérdés

Ő nagyon sokat bulizik, majdnem minden héten más barátnője van.

Viszont ha hozzám közeledik egy normális fiú, akkor rögtön elkezdi őt fúrni, kiutálni, lejáratni.

Amikor elakarok menni bulizni akkor rábeszéli a szüleinket ,hogy ne engedjenek el mert ,hogy milyen veszélyes ott az ilyen lányoknak stb.

ő 23 éves.

2011. szept. 22. 22:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
57%

Óh,de cuki :D nekem is kell egy ilyen bátyó

Azért csinálja,hogy megvédjen,mert szeret

2011. szept. 22. 22:44
 12/35 A kérdező kommentje:

22:44

Neked adom. :P

2011. szept. 22. 22:45
 13/35 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem beszélj a bátyáddal négyszemközt. Kérdezd meg, hogy miért csinálja. Ha azért mert félt, mondd neki, hogy tudsz magadra vigyázni, és ha bármi baj van szólsz neki. Ha azért, hogy szekáljon, nos a legjobb védekezés a támadás. Te is csináld azt amit ő.
2011. szept. 22. 22:51
 14/35 anonim ***** válasza:
90%

tudja meg hogy érzel.

ne vár empátiát attól aki nem ismeri, meg kell ismertetni vele.

te is fúrd a barátnőit, vagy legalább mondd el nekik hogy milyen ember, hogy csak egy hétig használja őket.

aztán beszéld rá a szüleidet hogy a bátyád személyiségének roszat tesz a bulizás, mert váltogatja a barátnőit, és a végén még elkap valamit...

majd meglátja milyen érzés.

2011. szept. 22. 23:04
 15/35 x) ***** válasza:
90%
Én örülnék ha ilyen bátyám lenne. Természetes hogy félt téged. Barátot meg nem bulikban kell keresni mert oda csak tinirib@ncok járnak, meg olyan pasik akik tudják hogyan használják ki őket. :) Amúgy nálunk is szokott lenni ilyen "buli" minden hétvégén de kb 2 hetente hívják a zsarukat mert megerőszakolnak valakit, vagy bedrogoznak. Nem annyira jó hely inkább máshol ismerkedj. De beszéld meg a bátyáddal hogy szeretnél néha te is bulizni egy jót, és gondolja végig hogy milyen lenne neki ha őt nem engednék el. Esetleg köss kompromisszumot hogy hazajössz 10 órakor, nem iszol semmit, nem állsz le senkivel. És menj jó sok ismerősöddel meg barátnőddel, úgy biztonságosabb mert nem kötnek beléd. :)
2011. szept. 22. 23:05
 16/35 anonim ***** válasza:
97%
a bátyád egy hímringyó, aki irigy rád, mert hozzád normális kapcsolat szándékával közelednek, őrá meg tudod, melyik rendes lány fog ránézni, miután minden héten más nő szopta le...
2011. szept. 22. 23:45
 17/35 anonim ***** válasza:
én az ilyet már rég feldaraboltam volna...
2011. szept. 23. 00:05
 18/35 anonim ***** válasza:
30%

Én sem szeretek a hugommal bulizni menni. Egyszer mentünk közösen, másnap részletesen beszámolt apánknak hogy hány csajjal kezdtem ki és milyen hajmeresztő mutatványokat csináltam fogadásból miután bezárt a szórakozóhely. :)

Én nem üldözöm el a fiúját, jobb ha szépen elvannak a szomszéd szobában, én meg megyek az ismerősökkel. :P

2011. szept. 23. 00:42
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

"Merre laksz?

A kérdező kommentje:

Budapesten lakom.

Miért kérdezed?"

Azért mert ilyen naiv vagy joggal félt még pá évig.

"Amikor elakarok menni bulizni akkor rábeszéli a szüleinket ,hogy ne engedjenek el mert ,hogy milyen veszélyes ott az ilyen lányoknak stb." - Hát ez nagyon így van. Tényleg veszélyes.

Én értlek. De Valami normális bulit azért tényleg össze kéne hozni párszor. Mert te is most vagy fiatal.

2011. szept. 23. 00:50
 20/35 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem tedd össze a kezed,mert félt téged,amúgy is nincs mit keresned 16 évesen bulikban.Hidd el ha majd bizonyít egy srác hogy tényleg szeret téged akkor nem fog közétek állni a bátyád.Mellesleg hatalmas probléma,hogy nem mehetsz bulizgatni,naiv vagy ha azt hiszed veszélytelen egy buli a gyerekeknek.Aki meg a bátyját szapulja az egy sértődött gyerek akit szintén nem engednek el,majd ha felnőttök meglátjátok mennyire jogos a féltés.
2011. szept. 23. 03:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!