Elengedjem a lányomat Balatonra osztálytársaival?
Amúgy igen,szexelni otthon is tudnak.
2011. szept. 22. 21:14
Egyet felejtesz el drága kérdező! A gyerek nem neked, nem a tanárnak, nem másnak, hanem MAGÁNAK/magáért tanul. Te jutalmazni akarod, mint a kiskutyát, ráadásul olyanért, amihez nem sok közöd van.
Engedd el, mert ha 18 éves elmúlik a fejedhez fogja vágni: nem tartozom már neked elszámolással, oda megyek, ahova akarok.
Inkább legyen jó a kapcsolatotok, ne azt várja, hogy mikor szabadulhat már meg tőled.
2011. szept. 22. 21:21
A 16 éves lány kiegészítése! most olvastam, hogy feltételhez kötött gondolj bele kérlek, hogy ha például becsúszna 2-3 négyese, akkor nem elég, hogy bűntudata lesz, de még el is felejtheti a nyaralást? :S Ráadásul ha eddig jó tanuló volt most miért ne lenne az? Inkább köss ki vmi másik jutalmat a tanuláshoz, ezt pedig anyai szeretetből kapja!
2011. szept. 22. 21:25
Huha, ha az én szüleim ennyire komolyan elvárták volna, hogy kitűnő legyek, ideg összeroppanást kaptam volna a teljesítménykényszertől. Találjatok valami más kompromisszumot!
2011. szept. 22. 21:33
Az ilyen szülők gyerekeivel vannak tele az albérletek,mert 18 évesen már pakolnak minél messzebre.
2011. szept. 22. 21:37
17 éves, mér ne engednéd el? (engem 14 évesen engedtek el haverokkal:D és nem volt semmi gond)
2011. szept. 22. 21:38
27/32 A kérdező kommentje:
nyilván nem fogok hisztizni ha lesz négyese a bizonyítványban:)
Oké, hogy nem fogsz hisztizni, de ezt ő is tudja? Ha pedig nem fogsz, akkor minek a megállapodás? Igaz, már nem gyerek, de a következetesség akkor is fontos.
2011. szept. 22. 21:43
29/32 A kérdező kommentje:
nem vagyok házisárkány.magától hozta eddig ezt a teljesítményt, okos gyerek, 1 óránál többet soha nem tanul itthon. sokat bulizik hétvégenként, engedem a határokon belül:) ő ajánlotta fel, hogy hogyha kitűnő lesz illetve nyelv vizsga, akkor elengedem-e? gondolom ha 10 éven át így hozta az eredményét, nem lesz minden nap befeszülve, hogy ezt feltétlen teljesítse.
Hirtelen az jutott eszembe: nem engedném el, hiszen 17 éves...
Aztán eszembe jutott, hogy 17 évesen mi sátorozni mentünk a hegyekbe, 3 lány és egy fiú, aki a barátom volt (még most is az). Nem történt semmi gond.
Elengedném, persze kérném hogy naponta csörögjön rám, hogy jól van. Gondolom ismered a barátait és a lányodat, úgyhogy nem lesz gond...
(a szexről meg az jutott eszembe, hogy nálunk pl. 17 évesen nem volt, pedig lehetett volna)
21-L
2011. szept. 22. 22:05
Kapcsolódó kérdések: