Elengedjem a lányomat Balatonra osztálytársaival?
Figyelj, egy jó tanács: gondold meg, hogy elengeded-e. Én 19 éves fejjel mondom, hogy inkább a nem felé szavazok. Ez egy remek alkalom lenne a lányodnak, lányoknak, hogy elveszítsék "értéküket." Ha szűz a lányod még, semmi képpen se engedd el a fiúkkal, szerintem. A fiatal szüzeket könnyen rá lehet szedni, egy-két csók, gyengéd simi, és már mondhatja is 5 év múlva: de hülye voltam...
Viszont ha már átesett a lányod a tűzkeresztségen, nyugodtan mehet. Ahogy az előttem szólók is mondták: a fiúk vigyáznak rájuk. :)
hihetetlen h mindenki ezen a KIS lányon lovagol
annyira szánalmas h az már vicces XD
Én 16 vagyok. Anya megbízott bennem mindig is és én a barátommal és 3 haverjával voltam nyaralni Balatonon. (Barátom meg én voltunk 1 szobában, haverjai másikban.)
Tudom, hogy anyukákat és apukákat kérdeztél, de szerintem az én válaszom hasznos lehet hiszen benfentesként ismerem a korosztályom. (Elnézést, ha zavaró a tegezés.)
Ha a következők egyike sem igaz a lányodra, én elengedném és hozzátenném, hogy akinek engednek, mint például nekem, de figyelnek rájuk azok általában nem élnek vissza a bizalommal (én pl még sosem tettem) ráadásul jelentősen javítja a viszonyt a szülőkkel!
Tehát a következők esetén nem engedném el:
- a barátnője nem annyira megbízható
- a barátnőjének más a mércéje és könnyen befolyásolja a lányodat
- a barátnője elképzelhető h cserben hagyná és a fiúktól nem nagyon számíthatna segítségre
- a lányod könnyen lefekszik valakivel (ezt persze nem feltétlen tudhatod, hogy kikkel feküdt le, de azt igen, hogy volt-e kapcsolata és, hogy azok milyenek voltak úgy kb-ra)
- a lányod könnyen befolyásolható
- a lányod nem védekezik
- a lányod naív
- a lányod hazudós
Ezt tudnám mondani tulajdonképp, illetve javasolnám, hogy ha közelebbi viszonyban vagytok kérdezd meg tőle, hogy haverként tekint-e a fiúkra, meg, hogy mit terveznek.
U.i.: Ötös az anyukai ellenőrzőbe, hogy nem azonnal mondtál nemet, sőt felelősen végiggondolod :))))
Nem értem, miért ne lehetne elengedni, elég nagy már!
Mi a barátnőimmel 8.-os korunkban voltunk hárman egyedül Balatonnál.
Vagy a fiúk a gond? Ahhoz viszont nem kell Balatonhoz menni. :) Egyébként, mivel nem párok mennek le, szerintem ettől valószínűleg nem kell tartanod, szerintem nem erről szólna a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!