Mit tegyek, hogy a férjem ne legyen ilyen flegma?
Férjem túlhajszolt életet él, állandóan stesszes, ingerült. Ha kérdezek valamit kaffogva válaszol. Én két kicsivel vagyok otthon, anyukám sokat segít, együtt lakunk velük, külön háztartásban. Férjem anyuval is flegmán beszél, aki nem ezt érdemli. Most robbant ki egy nagy vita, én anyu mellé álltam, mert már elegem van abból, hogy ilyen flegmán beszél velünk.
Azért mert valaki túlhajszolt életet él, attól még beszélhet a másik emberrel szépen, nem?????
Ne hagyd magad, beszélj vele (először nyugodtan), ha nem hallgat végig, kényszerítsd ki, hogy "márpedig most idefigyelsz"
Ne hagyd, hogy lerázzon, lekicsinyelje azt, ami jogosan zavar Téged.
És ha nem tud Veled kedves vagy minimum normális lenni, ne feküdj le vele, a bunkó viselkedés ugye nem éppen vágykeltő. Ettől majd észreveszi magát.
Hypathia
szia!
Szerintem próbálj ki egy dolgot. A férfiakhoz- és ez ősrégi taktika!!- a gyomrukon keresztül vezet az út. Te vagy a kedves neje, tudod mi a kedvenc kajcsija , készítsd el neki. Teríts meg szépen , és csinosan várd haza. Ha ettől nem lepődik meg , semmitől. Szerintem még a flegmaságát is elfelejti. :)) Ez kétemberes erőpróba , rajta is nagyon sok múlik!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!