Miért nem közeledik hozzám a párom? Márt totál kivagyok miatta.
6 hónapja szültem. Párom nem akarta a babát, most imádja, szerencsére nincs ezzel gond! Viszont a szexuális életünk a béka feneke alatt van. Kb 2-3 alkalommal voltunk együtt az elmúlt 6 hónapban. Olyan már volt többször, hogy Neki "jó volt", viszonzást pedig nem kaptam. Azt mondja, fél, hogy újra terhes leszek, ezért nem közeledik. Én mondtam neki, hogy íratok gyógyszert és egyébként is van más módja az örömszerzésnek. Mindig van valami kifogása. Fáj a feje, fáradt, nincs kedve, nincs ideje, stb... Már tök oda vagyok, mert nekem is vannak szükségleteim, és nem hiszem el, hogy én ennyire nem számítok. :(
Bocsi, hogy hosszú lett, de már leírni is jól esett.
Igen, elmegyek dokihoz és megkeressük a legjobb alternatívát, ha kell, végig próbálok 25 féle tablettát és meglátjuk mi lesz.
A kedves kommentelőnek üzenem (aki le fhasz-ozott már többször), hogy az ő agya elcsökevényesedett, ha nem képes kulturált formában kommunikálni! Nem kértem senkitől, hogy sértegessen, egyszerűen feltettem egy kérdést, amire hála az égnek zömében normális emberek írtak normális válaszokat. A Te életed is tele lehet izgalmakkal, ha ide jársz bunkózni! Na ennyit erről.
A többieknek köszönöm a válaszokat, nagyon sokan írtak jókat, néhány válaszon elgondolkoztam.
Valóban szinte tökéletesnek mondható a kapcsolatunk párommal, csak a szex probléma közöttünk. Nincs vele semmi baj, nem "beteg" az tuti. Leülök vele ma este és megpróbálom megtudni, hogy mi baja van tulajdonképpen.
Kérdező ilyen problémákkal rengetegen küzdenek a szülés után mert mind a 2 fél fáradt és stresszes
erre rájön még nálatok több lelki trauma hisz
nem akartátok a babát és a terhesség is problémás volt.
A párod nem szokot még hozá a gondolathoz hogy apuka és ezért stresszel, a több munka is stresszes,
segithet ha vitaminokat szedtek és eljártok sportolni így boldogság horrmonok termelödnek csökken a stressz nő a libidó.
Amúgy javaslom használj spirált mert akkor 5 évig nem probléma a védekezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!