Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem közeledik hozzám a...

Miért nem közeledik hozzám a párom? Márt totál kivagyok miatta.

Figyelt kérdés

6 hónapja szültem. Párom nem akarta a babát, most imádja, szerencsére nincs ezzel gond! Viszont a szexuális életünk a béka feneke alatt van. Kb 2-3 alkalommal voltunk együtt az elmúlt 6 hónapban. Olyan már volt többször, hogy Neki "jó volt", viszonzást pedig nem kaptam. Azt mondja, fél, hogy újra terhes leszek, ezért nem közeledik. Én mondtam neki, hogy íratok gyógyszert és egyébként is van más módja az örömszerzésnek. Mindig van valami kifogása. Fáj a feje, fáradt, nincs kedve, nincs ideje, stb... Már tök oda vagyok, mert nekem is vannak szükségleteim, és nem hiszem el, hogy én ennyire nem számítok. :(

Bocsi, hogy hosszú lett, de már leírni is jól esett.

2011. szept. 22. 12:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Hát a leírtak alapján tök rendben van a kapcsolatotok leszámítva a szexet... Nos, erőszakosabban kellene kérned, hogy igen is mondja el mi a fene baja van, mert 6 hónap alatt 3 együttlét nagyon kevés, de azért őt sz*pni kell. De mivel azt mondtad, hogy semmi, nem képes neked viszonozni akkor nem az a baja hogy csak szexelni nem akar veled, nehogy baba legyen hanem egyáltalán semmit. Tehát biztosan veled van valami baja! Azt mondod nem bírod a gyógyszert, de akarsz íratni..? Konkrétan mond el neki, hogy szívem én sem foglak lesz*pni ha te sem nyalsz ki, vagy d*gsz meg rendesen...
2011. szept. 22. 19:54
 22/26 A kérdező kommentje:

Igen, elmegyek dokihoz és megkeressük a legjobb alternatívát, ha kell, végig próbálok 25 féle tablettát és meglátjuk mi lesz.

A kedves kommentelőnek üzenem (aki le fhasz-ozott már többször), hogy az ő agya elcsökevényesedett, ha nem képes kulturált formában kommunikálni! Nem kértem senkitől, hogy sértegessen, egyszerűen feltettem egy kérdést, amire hála az égnek zömében normális emberek írtak normális válaszokat. A Te életed is tele lehet izgalmakkal, ha ide jársz bunkózni! Na ennyit erről.

A többieknek köszönöm a válaszokat, nagyon sokan írtak jókat, néhány válaszon elgondolkoztam.

Valóban szinte tökéletesnek mondható a kapcsolatunk párommal, csak a szex probléma közöttünk. Nincs vele semmi baj, nem "beteg" az tuti. Leülök vele ma este és megpróbálom megtudni, hogy mi baja van tulajdonképpen.

2011. szept. 22. 20:03
 23/26 anonim ***** válasza:

Kérdező ilyen problémákkal rengetegen küzdenek a szülés után mert mind a 2 fél fáradt és stresszes

erre rájön még nálatok több lelki trauma hisz

nem akartátok a babát és a terhesség is problémás volt.

A párod nem szokot még hozá a gondolathoz hogy apuka és ezért stresszel, a több munka is stresszes,

segithet ha vitaminokat szedtek és eljártok sportolni így boldogság horrmonok termelödnek csökken a stressz nő a libidó.

Amúgy javaslom használj spirált mert akkor 5 évig nem probléma a védekezés.

2011. szept. 22. 20:36
 24/26 anonim ***** válasza:
Csak spirál mellett nagyon sokan maradnak terhesek....
2011. szept. 22. 21:22
 25/26 anonim válasza:
19%
nem vagyok idióta, először és utoljára válaszoltam a családi khurva problémák topikban. ;) szia!
2011. szept. 23. 11:40
 26/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez a probléma sok családban előfordul. Túl nagy jelentőséget fordítasz neki. Maszturbálj. Idővel megoldódnak ezek a problémák, csak nem kell állandóan kapargatni. 6 hónap az kevés idő. Években kell gondolkodni. Éljetek inkább!
2012. nov. 23. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!