Miért nem közeledik hozzám a párom? Márt totál kivagyok miatta.
6 hónapja szültem. Párom nem akarta a babát, most imádja, szerencsére nincs ezzel gond! Viszont a szexuális életünk a béka feneke alatt van. Kb 2-3 alkalommal voltunk együtt az elmúlt 6 hónapban. Olyan már volt többször, hogy Neki "jó volt", viszonzást pedig nem kaptam. Azt mondja, fél, hogy újra terhes leszek, ezért nem közeledik. Én mondtam neki, hogy íratok gyógyszert és egyébként is van más módja az örömszerzésnek. Mindig van valami kifogása. Fáj a feje, fáradt, nincs kedve, nincs ideje, stb... Már tök oda vagyok, mert nekem is vannak szükségleteim, és nem hiszem el, hogy én ennyire nem számítok. :(
Bocsi, hogy hosszú lett, de már leírni is jól esett.
12.29-es: ha így beszélsz a feleségedről, ahogy itt tetted, az nem gondolod, hogy porig rombolja az önbizalmát?
Kérdezőnek: Az lenne a kérdesem feléd, hogy hogyan jött össze a baba? Te tervezted (és tettél érte) vagy teljesen véletlenül? Én úgy gondolom, a férjed becsapva érzi magát, mert nem akart babát. Beszélgettetek komolyan az érzéseitekről? Elmondtad neki, hogy mire volna szükséged?
12:41, ideje az van bőven, tekintve, hogy még ma is otthon van, nem dolgozik. A szülés utáni hónapokban nem is vártam el a fogyást, mert egy szoptatós anya ne fogyókúrázzon, viszont a gyerek hamar abbahagyta a szopást és utána sem akart változni. Egy nagyon kiegyensúlyozott gyerekről van szó, aki nem igényli azt, hogy 24 órán át figyeljenek rá. A házimunka sosem vett el többet, mint napi 1 óra, annyira gépesített minden.
Napi több órát ül a gép előtt, tehát lenne ideje tornázni, de nem akar, saját bevallása szerint sem. Néha ráveszi magát, hogy odafigyeljen arra, mit eszik, de aztán 1 hét után abbahagyja. Pedig nem nehezen fogyó, mert amikor figyel, akkor olvadnak róla a kilók, csak kitartása nincsen.
És nem igaz, hogy egy nő nem tudja visszanyerni az alakját szülés után, mert mindenfelé vannak rá példák. De csak azoknak megy, akik tesznek is érte.
És nem mindegy, hogy azért nem kíván a párod, mert híztál 20 kilót, vagy azért, mert aznap éppen fáj a feje.
És a nőknek sem szabad elfelejteniük, hogy csak azért, mert szülnek, már nem kell elfelejteniük csinosnak és vonzónak lenni, mert akkor ez lesz az eredmény.
*Ha csak a nő dönti el, és ilyen-olyan trükkel teherbe ejteti magát, ne csodálkozzon, ha a férfi kiábrándul.
Ugye ez most nem volt komoly???!!!
Ezt nem hiszem el!!!
Bakter, ha nem akarsz gyereket, ne bízd másra a védekezést!!! Feltalálták az óvszert!!! Originál, bontatlan tasakból előveszed... felhúzod, nincs az a trükk, ami mellett gyerek lesz, ha TE NEM AKAROD!!! Hacsak nem mástól, de az már nem a te bajod.
Én nő vagyok. De soha nem bíztam a pasira a védekezést, mert ÉN akartam biztos lenni abban, hogy ÉN nem szúrom el, mert ha a pasi elszúrja, én leszek terhes, nem ő.
Fordítva ez miért nem működik, ha annyira nem akartál gyereket?
Hinni meg a templomban kell...
Köszönöm mindenkinek a választ!
Főként annak, aki le önző f@szozott!
Nem vagyok az. Mivel nem igazán felelnek meg nekem a tabletták (pajzsmirigy és máj problémák miatt), ezért hüvelykúppal védekeztünk. Neki ez ugyan úgy megfelelt. Személy szerint nekem az óvszer jobban megfelelt volna, de mindegy. Mikor kiderült, hogy baba van, szóba került az abortusz is. Sokat őrlődtünk rajta, már a dátum is megvolt, de nem tudtuk rászánni magunkat. Mivel anyagilag jól állunk, úgy döntöttünk, mégis megtartjuk, hátha még kislány is lenne, az lenne ám a szuper! Vártuk szeretettel. A terhesség nem volt probléma mentes, orvostól-orvosig jártunk, mindig találtak valamit hol nálam, hol a babánál. Végül minden rendben lett!
Apa az atya úr istent is összevásárolja neki, annyira imádja, iszonyatosan büszke rá.
Az alakomról csak annyit, hogy kb 6 hét alatt visszajött az eredeti formám, azokat a ruhákat hordom, mint a terhesség elején. A gyerekkel nincs gondja, mindent én csinálok körülötte, a háztartást is vezetem mint eddig.
Tény, hogy rengeteget dolgozik, sokszor 2 napig nem látjuk, mert annyi a munka. (Nem, nem csal meg, tudom, hogy dolgozik és nem nővel van!) Ha neki szüksége van rá, akkor megtalál az ágyban, és akár az éjszaka közepén, akár hajnalban képes hozzám bújni, és "matatni", de a vége általában az, hogy neki jó, mert van kezem meg szám, én meg hoppon maradok. Ha azt vesszük, már "adósom" 3-al. Megpróbálom ugyan azt megadni neki, mint a gyerek előtt. Van tiszta, vasalt ruha, van kaja az asztalon. Jó, tény, hogy a rend nem mindig jön össze, de hát azért már itt a gyerek is, persze hogy fontosabb, mint a portörlés. Nem vagyok tökéletes, van, hogy elszakad a cérna és akkor megmondom neki a magamét. Nem szoktunk veszekedni, alapjában jól megvagyunk, szépen élünk, de amikor közeledek felé, mindig eltolja a kezem. :(Aztán jönnek a kifogások, hogy most éppen miért nem. Tegnap pl. azt mondta, hogy most nem, majd hétvégén, mert most fáradt. Na akkor most beírhatom a noteszembe, hogy "szombat, este 10 óra, apával szex" ?
Kedves 14:34-es!
A bizalomról még nem hallottál?
Hogy esetleg szerettem annyira a páromat, és megbíztam benne annyira, hogy rábíztam a védekezést???
Mert ő is azt hangoztatta, hogy ugyanazt akarja amit én, hogy majd 1-2 év múlva...! És azt hittem szeret annyira, és tiszteli annyira az akaratomat, életemet, hogy ehhez is tartja magát???
Mert csak utólag derült ki, egy-egy elejtett félmondatból, hogy bizony nagyon is akarta, minél előbb, hogy "megfogjon", ill. a közös gyerek által rávegyen bizonyos dolgokra, amiket előtte nem tettem meg érte.
mellesleg arcra esett, mert azokat a dolgokat azóta sem tettem meg, amiket elvárt. Mert mocskos, igazságtalan elvárások voltak, amiket SENKI kedvéért nem fogok megtenni.
De ha ezek után olyan kommentet merek írni bárhova, hogy "már senkiben nem tudok megbízni", akkor meg jön 142 lehurrogó válasz, hogy ez mekkora patkányság tőlem!!!
Most akkor megbízhatok bárkiben is? Vagy senkiben? Mert a tapasztalat azt mutatja, hogy még abban sem, akit szeretek!
36f
Kedves 36f!
Sajnálom, hogy átejtett a barátnőd! Nálunk nem ez volt a helyzet. Tény, hogy én már akartam gyereket, de megbeszéltük, hogy várunk 1-2 évet és ha apa hozzáállása nem változik, akkor eldöntjük, hogy együtt, vagy külön folytatjuk tovább. Ha nem közös az akarat, akkor megette a fene az egészet! Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, elmentünk nyaralni, aztán egy időre külön is mentünk, hogy eldöntsük, mi legyen. Párom kérte, hogy jöjjek vissza, és vállalja a babát, de csak ez az egy gyerekünk lesz és több nem. Én erre a kikötésére vezetem vissza, hogy most nem akar velem összebújni. Csak az a bajom, hogy akkor miért nem mondja ezt? Többször kérdeztem már és többször beszéltünk erről, de azt mondja, nincs baj, csak... és jönnek a kifogások. Nem tudom mit tehetnék még. A mi bizalmunkkal egymás iránt nincs gond úgy érzem.
"6 hónapja szültem. Párom nem akarta a babát..."
ez alapján bizony önző fhasz vagy.
"Sokat őrlődtünk rajta, már a dátum is megvolt, de nem tudtuk rászánni magunkat."
ez alapján már nem vagy önző fhasz. ha már először is így fogalmazol, akkor nem kellett volna arra vetemednem, hogy le önző fhaszozzalak. ;)
"kb 2-3 alkalommal voltunk együtt az elmúlt 6 hónapban."
az nem fordult még meg az elcsökevényesedett agyadban, hogy a párod valószínűleg BETEG? bár.. fél év alatt hányszor szoptad le? mindegy is, ne itt kérdezd ezt meg, mert senki nem fog tudni válaszolni. beszéld meg vele, hogy vizsgáltassa ki magát.
tisztelettel:
akileönzőfaszozott ;)
"az nem fordult még meg az elcsökevényesedett agyadban, hogy a párod valószínűleg BETEG? bár.. fél év alatt hányszor szoptad le? "
Mi köze van a betegségnek a lesz*páshoz?
Sz*pni a csecsemők szoktak!
36f
Hány éves a párod?
Mert ha 30-as, akkor megértem az aggodalmát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!