Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 18 éves pasi és 24 éves lány,...

18 éves pasi és 24 éves lány, nagy ez a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Működhet..olyan fura hogy 6 évvel idősebb vagyok nála, eddig csak idősebb pasijaim voltak...olyan öregnek érzem magam így a számok alapján, amúgy kinézetre vagy 17nek nézek ki...csak ez olyan fura...:)
2011. szept. 21. 18:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
persze lehet nem mondom el neki, nem kell ezzel nyitni hogy 24 éves vagyok, csak ha rákérdez, akkor mondom el, de szerintem nem a koromra kiváncsi...:)
2011. szept. 21. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:
93%
Hát nem tudom, nekem 22 éves koromban volt egy 18 éves barátom- persze,szerettük egymást, ideig-óráig működött is a dolog. Egy ilyen fiatal pasi azért még elég hajlékony, viszonylag irányítható, aranyos is volt, teljesen odáig volt értem, a mai napig szeretettel gondolok rá vissza. De azt mindketten tudtuk, hogy nem fog örökké tartani.
2011. szept. 21. 20:03
 13/15 anonim ***** válasza:
38%
Ebben a korban szerintem SOK!!! A férfiak/fiúk jóval később érnek. Kivétel biztos van, de a kérdésre válaszolva, szerintem nem működhet hosszú távon.
2011. szept. 21. 20:20
 14/15 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem a korkülönbség miatt gáz, hanem az eltérő személyiségfejlődési szakaszaitok miatt. Egy tulajdonképpen kamasz sráccal nem érdemes hosszú távra tervezned, illetve akkor, ha elfogadod, hogy ő az elkövetkezendő 10 évben nemigen akar még apuka lenni...
2011. szept. 21. 22:43
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
én 22 vagyok,23 leszek. A barátom most lesz 20. nagyon aranyos,és nagyon szeret,szeretném hinni hogy minden ugy lesz ahogy ő képzeli(el akarna venni feleségül :) ),de úgy árzem hogy nem ez lesz. Mvel ilyen fiatal,még változni fog,sokat!
2011. szept. 22. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!