Miért lehet az, hogy olyan gyerek születik egy családba, akit nem várnak, és a saját családja nem is szereti igazán, amiatt, amiről nem tehet?
én lány lettem a várt fiú helyett, 2 fiú tesóm van, hát gondolhatod.
mindig is éreztette velem anyám, hogy nem vagyok a szíve csücske, és a mai napig is, pedig már van 2 gyerekem, valahogy hanyagol. De már kisebb koromban beletörődtem, és most már nem foglalkoztat a dolog.
hogy miért nem születik mindenki oda, ahová"kellene" ez egy jó kérdés, tudod nem kaphatunk meg mindent az életben! ha választhatnánk, hogy hová szülessünk, hát sokminden nem lenne ezen a földön. Mindenki gazdag ember gyereke akarna lenni, így már rég kihalt volna az emberiség.
első vagyok, szinte azt írtad le ami velem is volt. bátyám ruháit örököltem, gombafrizum volt, én is kaptam gombfocit, stb . :)
ez van, ezt kell szeretni, nem tudsz ellene tenni. vagy megbarátkozol a helyzettel, vagy pedig elmész a családtól, és elég az évente kétszeri találkozás. talán akkor értékelnének. persze lehet akkor sem.
Egyikünk sem véletlenül születik oda, ahova születik. Van egy életfeledatunk(vagy több) oda születünk, ahol ezt meg tudjuk valósítani. Talán neked az, hogy megküzdj a nőiességedért, kiteljesítsd és elfogadtasd. Vagy hogy megtanulj kiállni magadért, és megküzdeni a saját pozíciódért. A barátnőm is pont így volt, és most 43 évesen megmondta a szüleinek, és ahugának amit akart. Összeveszettt mindenkivel, de végre boldog.
Ülnek a kis lelkek az űrben és megtervezik az életüket. Minta sakktáblán a figurák, vagy mint a patchwork.
Hmm, ezt kell megtennem, ezt kell megtanulnomm...ez és ez az ember lesz jó, ebbe a családba kéne születni..de azt már lefoglalták..akkor emez,ezeknek úgyis tartozom, ..na most még nem..még két év, és ide születek, s akkor majd megoldjuk végre...Így tervezgetik a lelkek az életet, tök bonyolult, sokszereplős.. Aztán végre megszületik a baba, és elfelejti az egészet. De benne van a vérében. Állítólag még az sem véletlen, ha valaki neked megy az utcán. Az is karmikus tartozás.
Keresd, mi dolgod lehet neked ebben a családban?
Más: Olvasd el:Susan Forward, Mérgező szülők c. könyvét! Hátha segít.
Az sem tehet róla, aki szeret vagy nem szeret. Ez egy érzés, vagy megvan, vagy nincs.Nincs kit hibáztatnod. Lépj előre!
Én meg húg voltam, és kaptam egy gyöngysort, és annyira csalódott voltam, mert a bátyám bicskát kapott és én is akartam bicskát, de azóta sincs. Időnként elmondom vkinek, most a férjemnek, erre kaptam egy remek krumplihámozót :(
Fúrógépet is nagyon szerettem volna, de tényleg kell, elmeséltem mindenkinek, erre az exem kapott karácsonyra, és lelépett vele, pedig sose fúr, csak olvas.
Mindig azt terveztem, hogy leteszek négy osztályt különbözetivel, hogy utólérjem a bátyám.
Ő technikai zseni volt, mindenki őt csodálta, én meg a kis idétlen. Amúgy sincs nagy rangja a nőiségnek a mi csládunkban, én meg legkisebb is voltam, úgy nőttem fel, mint egy selejt. Mint a tálba ragadt maradék.
44 éves vagyok, a családban ma is én vagyok a kis hülye. Csak mosolyognak rajtam. Pedig szeretnek.
Amúgy sikeres vagyok, máshol adnak a szavamra, tisztelnek, és mindenki nagyon nőiesnek tart.
Van akinek én voltam a NŐ.
A párom nagyon szeret, és végre úgy, ahogy nekem jó. 40 évet kellett rá várni csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!