Van a házasságodban "dugipénzed"? Ha igen, hogy csinálod, hol tartod, hogy nem derül ki?
ma 15:03
Nem gyűjtöttünk volna az esküvőre, ha akár fel is merült volna bennünk, hogy utána meg a válásra kell gyűjtenünk. :)
Külön kasszán vagyunk mi is.Mindenkinek van egy bankszámlája,amire kapja a fizetését,a közös költségeket pedig felesben fizetjük.Nem,nem szoktunk összeveszni,hogy ki fizette ki a héten a kenyér árát,nem vagyunk kicsinyesek.Nem tudnék úgy élni,hogy más kezeli a fizetésemet vagy be kellene mindenről számolnom,hogy most épp mire és mennyit vettem ki a pénztárcából.A dugi pénznek csak ekkor van értelme.Ha valaki önálló házasságon belül is,annak erre nincs szüksége.
A házassági szerződésbe pedig le lehet fektetni,hogy ezek a bankszámlák ne feleződjenek váláskor,még akkor sem,ha házasság után is gyarapodik a bankszámla.
Párkapcsolatban élek,de általában mindig van dugi pénzem.Tudja mindig nagyon jól,hogy rakok félre dugizok,van mikor lebukok van mikor nem :D
Mindig félrerakok várlásnál vagy ha nem figyel oda,minden pénzt haza ad,ahogy ha van bevételem akkor Én is.Végeredményben Én kezelem a kasszát,mert különben képes lenne az első vackot is megvenni ha megtetszik neki:D De ezt Ő is bevallja.
Dugipénz??
Magyarra fordítva, a közös vagyonból KILOPSZ egy részt!
Meglopod a párodat!
Igazi nő vagy!!
Mi közös kasszán vagyunk, megbeszélünk mindent.
OFF
A házasság alatti "dugipénzzel" egyébként egy aprócska probléma van: jogilag közös vagyonnak számít, ergó valóban meglopod a társad vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!