Mit csináljak ilyen helyzetben? 17/L
A házunk előtt felújítás van, és a munkások állandóan rámfütyülnek és elég durván beszólogatnak(pl: úgy a farkamra húználak kiscsillag stb)
Már könnyezik a szemem tőle.
Amikor azt mondják neked hogy
"úgy a farkamra húználak kiscsillag"
Akkor néz rá...majd néz le a farkára,és nagyítsd ki a szemed.Makd csodálkozva kérdezz rá
- mégis mire húznál?? cérnára??? Bocsi a nagyítót otthon hagytam.."
Vagy
kérdezd meg tőle tök komolyan,hogy mi a gond a feleségével?? Terhes? vagy esetleg az asszony nem engedi magához??Mert hogy vergődik mint a partra vetett hal..
Nekem is lehet írni, ha szeretnél beszélgetni, kérdező! :)
21/F
1. Figyelmen kívül hagyod.
2. Felveszed telefonnal és eljuttatod a céghez, akinél dolgoznak.
3. Megvárod a főnöküket és beszélsz vele.
3. Feljelented őket.
én mindig röhögök az ilyen szerencsétleneken.
ezeknek csak a szájuk nagy, ha mondjuk egy szórakozóhelyen meglátna, oda sem merne menni hozzád.
ha legközelebb beszól egy ilyet, akkor csak nézz rá becsmérlően és mondd: aha, max álmaidban! :P
vagy bármely más variációt, amit az előbbiekben felsoroltak.
Erre sarkallja őket? Hagyjuk már. Más is dolgozik vele azonos neműekkel, mégsem viselkedik úgy, hogy legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. Hívd fel a főnöküket és mondd meg, hogy nem hagynak békén. Velem is csinálták már ezt, én ki nem állom őket és nem érdekel,hogy van közöttük normális, (kb 100-ból 1), én azt is kerülöm.
Nem tudom mit hisznek, hogy ez majd bejön a nőknek? Kb. minden nő átmegy a túloldalra, ha meglátja a munkásokat.
"A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:13"
Gondolom dolgoztál már munkásokkal,hogy ennyire képben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!