Az túl nagy kérés a feleségemtől hogy csináljon elvinni valót +este fürdővizet? Mi a véleményetek? Sokat várok el?
Figyelt kérdés
Én gyárba dolgozok műszakba elég nehéz fizikai munkát és nincs időm +kedvem+erőm se h be segítsek a házimunkába,de azé néha szoktam+vigyázok munka után 3hós babánkra a feleségem mégis panaszkodik+veszekszik ha szólok neki h engedjen vizet v pakoljon el!Szerintetek túl sokat kérek2009. ápr. 24. 21:59
11/15 anonim válasza:
A 9:06 válasz nagyon jó és megszívlelendő.
És a 8:02 is, fogadd meg!
Mond neki, hogy "édes! Ne veszekedj" szeretlek.És puszilgasd.
Olyan jó lenne, ha kinyitnád a csapot. " +S vedd fel a gyermeket közben.
12/15 anonim válasza:
Nem. Kaját adhatna igazán, és ha neked jól esik, hogy kinyitja a csapot, annyi ideje csak van.
Engedd hogy kibőgje, kipanaszkodja magát. Ne adj tanácsot, csak hallgasd meg! Mond, hogy megérted. Aztán talán jobban fog menni neki.
13/15 anonim válasza:
Fürdővizet csinálni csak egy gesztus, nem fáradtság. Ha nem adja ezt a gesztust, akkor vagy szarul érzi magát, vag ynem ért valamit. Vagy esetleg kialvatlan?
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat hát elég vegyes!hááát én nem fél órára fogom meg a picit hanem haza jövök a munkából pl du 2kór és estig velem van,de ez nem baj mert imádom..
De azért sztem megérdemlem azt a meleg vizet este
2009. ápr. 25. 16:19
15/15 A kérdező kommentje:
jaaa és együtt fürdünk szóval magának is engedi
2009. ápr. 25. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!