Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan én vagyok a...

Most komolyan én vagyok a hisztis? Ennyit nem tud felfogni a barátom?

Figyelt kérdés

1 éve ismerjük egymást,volt egy szakításunk,utána csak nagyon jó barátok maradtunk. Nem rég újra összejöttünk,és hát beszéltünk arról hogy keveset tudunk találkozni mert neki edzései vannak nekem meg itt a délutáni meló.

Ez az egy szabad hétvégém maradt,utána kezdődik mindkettőnknek a hajtás. Legtöbbször én írok rá,és most is így volt,rákérdeztem a hétvégére (legyen egy utolsó nyugis hétvégénk együtt),erre az ő válasza:nem tudja még,mert egy haverjának lesz szülinapja és a haverja vele szeretné tölteni azt a napot meg h neki edzése van meg meccse... de talán meg tudja oldani.

Erre mit szólnátok?

2011. szept. 20. 21:57
1 2 3
 21/22 Döne ***** válasza:
Hát ha neki csak, annyit számítassz, hogy esetleg meg tudja oldani, és nem az hogy veld töltse azt a kis időt is, akkor ne oldjon meg semmit. Legyen csak a barátjával, menjen edzeni és a meccsére. Ennyi! Nem érdemes foglalkozni vele. Keress egy olyan férfit aki szeret Téged, és a lehető legtöbb időt veled akarja eltölteni. Persze azért az igaz barátok és barátnők mindíg fontosak az ember életében.
2011. szept. 21. 11:47
 22/22 anonim ***** válasza:

Eddig is volt edzése meg meccse, nem? Ezeket nem lehet csak úgy kihagyni. Ha az én barátnőm akarná eldönteni, hogy elmehetek-e a saját meccsemre vagy a haverom szülinapjára, akkor ott nagy bajok lennének.

25F

2011. szept. 21. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!