Most komolyan én vagyok a hisztis? Ennyit nem tud felfogni a barátom?
1 éve ismerjük egymást,volt egy szakításunk,utána csak nagyon jó barátok maradtunk. Nem rég újra összejöttünk,és hát beszéltünk arról hogy keveset tudunk találkozni mert neki edzései vannak nekem meg itt a délutáni meló.
Ez az egy szabad hétvégém maradt,utána kezdődik mindkettőnknek a hajtás. Legtöbbször én írok rá,és most is így volt,rákérdeztem a hétvégére (legyen egy utolsó nyugis hétvégénk együtt),erre az ő válasza:nem tudja még,mert egy haverjának lesz szülinapja és a haverja vele szeretné tölteni azt a napot meg h neki edzése van meg meccse... de talán meg tudja oldani.
Erre mit szólnátok?
Eddig is volt edzése meg meccse, nem? Ezeket nem lehet csak úgy kihagyni. Ha az én barátnőm akarná eldönteni, hogy elmehetek-e a saját meccsemre vagy a haverom szülinapjára, akkor ott nagy bajok lennének.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!