Egy csaj az osztályban eléggé kibukott, sírt. Többen odamentek hozzá, de én nem. Mosolyogtam is magamban, hogy 'nah megkaptad' (nagyra van magával, mert a szülei jól keresnek, 'elit' helyen, szép házban. Azt hiszi, ő a világ közepe. Marha látványosan keni a fejére minden szünetben az 5000 Ft-os alapozót, az árban hozzá passzoló púderrel és szempillaspirállal egyetemben. Hozzá még befújja magát a 7000 Ft-os parfümével, és amivel csak tud villog.)
Egyébkén elsőben elég jóban voltunk, mára már semmilyen a kapcsolatunk.
Anyukámnak pont egy 22.000Ft-os parfüm a kedvence.Mi sem vagyunk gazdagok de vagy úgy 2évente vagy évente megenged magának 1 üveggel.7000FT nem sok egy parfümért amikor a legjobban ennél 3x drágábbak.
2011. szept. 20. 20:04
13/24 anonim válasza:
Attól függ hány ml.-es.És a gimis lányok többségének nincs ennyi pénze parfümre.
2011. szept. 20. 20:05
14/24 anonim válasza:
Jaj most a parfüm árán lovagoltok, piacon no name márkákat kis üveggel ami nem túl tartós lehet venni 500 és 2000 ft között. A Douglas meg a másik véglet, 20-30 ezer ft-os áraival. A 7000 ft közép kategória, és nyilván nem minden fiatal lány engedheti ezt meg magának.
2011. szept. 20. 20:15
15/24 anonim válasza:
Nem tudom, mit kell itt játszani a szentfazekat, hogy irigy vagy és jajj, de csúnya dolog.
Teljesen normális, emberi reakció volt a részedről, amit éreztél és gondoltál. Vigasztalna a halál egy pöffeszkedő, egomán pitsát, akit ráadásul még csak nem is kedvelek...
2011. szept. 20. 20:20
16/24 anonim válasza:
Miért sírt? Mert az se mindegy.Ha meghalt a nagyija, azért én sajnálnám, de ha eltört a parfümös üvege, akkor nem.
2011. szept. 20. 20:37
17/24 anonim válasza:
Normális. Az irigység és a kárörvendés emberi dolog. Ritka, aki soha nem érzi.
2011. szept. 20. 20:43
18/24 anonim válasza:
normális, ezen nem is kéne agyalnod
2011. szept. 20. 20:59
19/24 anonim válasza:
Dehogynem éreztél. Kárörömnek hívják. Én tényleg nem szoktam semmit érezni ilyen helyzetekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!