Milyen beszédet mondjak 80 ember előtt a születésnapomon?
Kedves egybegyűltek!
Nem ígérhetek mást, csak vért, könnyeket és verítéket.
Köszönöm
Én sem értem, hogy miért kell erőltetni egy 18 évesnek, hogy a saját szülinapján beszédet mondjon ennyi ember előtt.
Az én 18. szülinapi bulim a kertünkben volt, a barátaimmal (kb 15-en voltunk) sütögettünk, tortáztunk, medencéztünk, döngettük a zenét, és hülyültünk nagyokat.
Miért kéne beszédet mondani? Nem valami díjat kapsz.. :) Vagy kitüntetést. Nem értem teljesen.
Ez ilyen puccos szülinap lesz? :)
Hát nem tudom, nekem még az esküvőm is csak 50 fős volt, de nekem eszem ágában sem lett volna beszédet mondani.. olyan erőltetett lett volna, és nálad is az lett, ugyanis erőltetik, viszont te nem vágysz rá.
(22/L)
Ha a személyiségedtől elvárják, akkor nyilván tudsz is! Ha az itteni számodra ismeretlen emberektől vársz tanácsot, akkor ismerd be a vendégeknek, hogy béna vagy ehhez, köszönd meg, hogy eljöttek és let's go eat!
Amúgy a 80 emberből úgyse fog mindenki figyelni, aki meg igen, az nem hiszem, hogy prózai értékű beszédre kíváncsi, hanem RÁD.
No para, go xanax.
Heppi Bőrzdéj túú júúú
(am a 18 semmit nem jelent, úgyh a 20-at is ünnepeld meg)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!