Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen beszédet mondjak 80...

Milyen beszédet mondjak 80 ember előtt a születésnapomon?

Figyelt kérdés
Kell, hogy mondjak valamit, de félek!(:
2011. szept. 20. 16:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerintem köszönd meg hogy eljöttek a születés napodra, ezzel megtiszteltek téged. Esetleg a jo kivánságokat melyek szivböl jöttek ki térhetsz rá. Biztos lesznek beszolások is amivel humorosan visza válaszolgtsz, és hát mindenkinek jo szorakozást evést ivást kivánsz.Nem sok de remélem ezzel a pársorral el tudtam inditani a gondolataidat és te meg majd ki bövited tovább.Ha tetszik igy.
2011. okt. 10. 19:46
 12/20 anonim ***** válasza:

Kedves egybegyűltek!

Nem ígérhetek mást, csak vért, könnyeket és verítéket.

Köszönöm

2011. okt. 10. 22:11
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha a személyiséged miatt várják el a beszédet, akkor rád kíváncsiak, nem arra, hogy mi mit mondunk. És tök komolyan írtam, amit írtam, de ha neked nem tetszik, találj ki valami csöpögőset, ami jobban illik az alkalomhoz.
2011. okt. 10. 22:54
 14/20 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy miért kell erőltetni egy 18 évesnek, hogy a saját szülinapján beszédet mondjon ennyi ember előtt.

Az én 18. szülinapi bulim a kertünkben volt, a barátaimmal (kb 15-en voltunk) sütögettünk, tortáztunk, medencéztünk, döngettük a zenét, és hülyültünk nagyokat.

Miért kéne beszédet mondani? Nem valami díjat kapsz.. :) Vagy kitüntetést. Nem értem teljesen.

Ez ilyen puccos szülinap lesz? :)

Hát nem tudom, nekem még az esküvőm is csak 50 fős volt, de nekem eszem ágában sem lett volna beszédet mondani.. olyan erőltetett lett volna, és nálad is az lett, ugyanis erőltetik, viszont te nem vágysz rá.

(22/L)

2011. okt. 10. 23:39
 15/20 anonim ***** válasza:
*lesz
2011. okt. 10. 23:40
 16/20 anonim ***** válasza:

Ha a személyiségedtől elvárják, akkor nyilván tudsz is! Ha az itteni számodra ismeretlen emberektől vársz tanácsot, akkor ismerd be a vendégeknek, hogy béna vagy ehhez, köszönd meg, hogy eljöttek és let's go eat!

Amúgy a 80 emberből úgyse fog mindenki figyelni, aki meg igen, az nem hiszem, hogy prózai értékű beszédre kíváncsi, hanem RÁD.

No para, go xanax.

Heppi Bőrzdéj túú júúú

(am a 18 semmit nem jelent, úgyh a 20-at is ünnepeld meg)

23N

2011. okt. 11. 07:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Milyen beszédet mondtál? Gondolom azóta megvolt a szülinapod.
2011. okt. 11. 12:48
 18/20 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van! Rosszul is fogalmaztam meg! Anya szeretné, (hátsó kis bájos szándékkal) hogy ejtsek pár szót róluk! Nem mondta ezt ki nyíltan, csak amikor közöltem, hogy nem fogok beszédet mondani, lekonyult a szája. A lelkiismeretem nem hagyja... :)
2011. okt. 11. 19:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Én valami ilyesmit mondtam anyukámnak, szerintem ez nekik is jól esne: Kedves szüleim! Köszönöm, hogy itt lehetek, hogy élhetek és megtapasztalhatom az Élet szépségeit. Ezt mind Nektek köszönhetem, úgyhogy emelem a poharam Rátok! :)
2011. okt. 11. 22:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen Igen! Ilyesmire gondoltam, pontosan! (:
2011. okt. 12. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!