Hogyan győzzem meg a férjemet arról, hogy ne szakítsuk meg a kapcsolatot a szüleivel?
Kedves 10:51!
Én is gondoltam arra, hogy a férjem más miatt is haragszik rájuk, de azt mondja, nincs ilyesmi, és én sem vettem észre. Ő nagyon szereti a gyerekeimet, sajátjaként neveli Őket, ezért fáj neki ez ennyire. Engem is nagyon megviselt ez az egy mondat, de mivel nekem nincs saját családom, tudom, mennyire fontosak az ő szülei számunkra.
Remélem úgy lesz, ahogy néhányan írtátok, és az idő mindent megold!
Ha apósodnak hiányzik a kisfiad, akkor a férjed durcája ne akadályozza meg, hogy találkozzanak. Szerintem. Ez a férjed ügye a szüleivel, ne keverjétek bele a gyerekeket!
"aki nem is az unokája": szerintem apósod ezt nem így látja :)
Vannak ilyen lökött emberek, akik néha nagyon nem gondolkodnak mielőtt beszélnek, és nagy vihart tudnak kavarni vele, az én szüleim is ilyenek, a jelek szerint apósodék is. Ha egyébként jó emberek, akkor én nem látom okát, hogy te meg a gyerekek ebbe az egészbe belekeveredjetek. Majd a férjed és a szüleivel lerendezik a gondot, ti maradjatok ki belőle, szerintem. Nem vagytok összenőve, két külön ember vagytok, és a férjed nem diktálhat abban, hogy kivel hogyan tartasz kapcsolatot. De persze te sem neki!
(Érdekes egyébként, mert elvileg téged és a gyerekeidet bántották meg!)
Nem szívesen megyek szembe a férjemmel, főleg, hogy értünk állt ki. ez olyan lenne, mintha hálátlan lennék.
Most ott tartunk, hogy én telefonon beszélek velük, és megfogadom a tanácsot, a gyerekeket engedni fogom hozzájuk.
Van Popper Péternek erről egy jó beszéde, ő azt mondja, "nem szeretni kell, hanem normálisan kell viselkedni". Milyen igaza van.
Apósodéknak ez nem megy, változni viszont nem fognak. Kérdés, hogy elfogadja-e az ember őket olyannak, amilyenek. Néha ez nagyon nehéz hasonló embereknél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!