Akinek komoly kapcsolata van, szoktatok érezni más férfiak/nők iránt szexuális, vagy báarmilyen vonzalmat?
Mi a párommal mindig megbeszéljük hogy az adott nap mi történt, hány jó pasit/csajt láttam/látott. :-)
Nekem ez tetszik , mert utána mindig összebújunk és szeretkezünk és akkor tudjuk hogy csak egymáséi vagyunk .
Persze már van 3 gyerekünk is, ők csak még jobban erősítették a kapcsolatunkat.
Tehát ez nálunk nem gond ha valaki ilyet érez. Mint ahogy már előttem is írták , ő is itthon "vacsorázik" :-))
31.N
Amíg még tombol a szerelem, addig biztosan nem gerjed az ember lánya más jó pasikra.
De idővel, ha meglátunk egy-két sármos jó példányt (utcán, munkahelyen, aki régről tetszett)...
ma 22:03
Igen, tudom. Ezen az fórumon nem jó jel, ha valaki nem izgul rá másokra a párján kívül.
Igen, igazad van. Rosszul vagyok programozva: Évek óta boldog kapcsolatban, szeretetben, szerelemben élek a férjemmel, akit a legjobb pasinak tartok és fantasztikus a szexuális életünk és nem szoktam más pasikra izgulni.
Jó sz...r nekem! XDDDD
Nem kell leszólni azt aki nem vonzódik senkihez. Az ő hormonjai így működnek.
A másiknak viszont azt mondanám, hogy az hogy valakit vonzónak találsz még nem ráizgulás valakire. Én is boldog párkapcsolatban élek, de attól még nem vakultam meg. És nehogy azt hidd, hogy a te párod igen. Ugyanúgy megállapítja valakiről, hogy jó nő. Az hogy te rá sem nézel a férfiakra akik szembe mennek veled az utcán egy dolog. Hozzátenném, hogy egyik sem jó vagy rossz. Ez mindkettőtöknek szólt:)
És egyébként nő vagyok. Nem mellesleg hűséges.
A kérdésben vonzalomról volt szó, azért írtam, hogy nem vonzódok senkihez a páromon kívül.
Természetes, hogy egy jól kinéző emberről megállapítjuk, hogy jól néz ki. Én is, a párom is. De ez még nem jelent vonzalmat. A vonzalom már nekem más kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!