Szereted a férjed?

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 12:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A legjobban a világon. :)
2011. szept. 17. 14:28
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Még nem a férjem nekem sem,bár 9 éve vagyunk együtt és egy gyermekünk is van már,de remélem nem sokára az lesz ;) !!!a kérdésre a válasz : IMÁDOM!!!!!! :) Ő a mindenem,nem tudnám elképzelni az életemet nélküle!!!
2011. szept. 17. 14:42
 13/16 anonim ***** válasza:
igen. imádom! ha nem így lenne, már nem lenne a férjem...
2011. szept. 17. 17:18
 14/16 anonim ***** válasza:
Elmondhatatlanul szeretem. Nincs annál csodálatosabb érzés mint amikor összebújva elalszunk, másnap pedig együtt ébredünk. Remélem életem végéig így marad, bármennyi időt jelentsen is ez. 2 gyermekünk van, 14 éve vagyunk házasok.
2011. szept. 17. 19:13
 15/16 A kérdező kommentje:

Én is nagyon szeretem,tegnap volt az 5.-dik házassági évfordúlónk:))

Sajnos az sem minden esetben igaz,hogy ha már nem szereted akkor nem vagy vele!Sok-sok olyan házasságot látok ahol már egy csepp szeretet sincs....

2011. szept. 18. 00:44
 16/16 anonim ***** válasza:

Szerintem azt, hogy egy csepp szeretet sincs azt te nem tudhatod. Ez megint egy általánosítás, amit külső szemszögből, saját értékrend alapján ítélnek meg. Lehet hogy ők így elégedettek...vagy csak panaszkodnak kicsit, mert ez is hozzátartozik a személyiségükhöz.

Amúgy a kérdésedre a válaszom: igen!!! 18 éve szeretem és tisztelem!!!

2011. szept. 18. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!