Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » "Elengedjem" tesómat azzal a...

"Elengedjem" tesómat azzal a fiúval?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy most az ikertesómmal egy iskolába járunk, én már másodéves vagyok, Ő pedig most elsős. Abban az egy évben, míg nem egyetemen tanult, eléggé rossz társaságba keveredett. Metál, rock koncertekre, kocsmákba járt a "haverjaival". Szüleink a lelkemre kötötték, hogy ne engedjem el egyedül sehova, pláne ne olyannal, akit én nem ismerek.

Erre most közli velem, hogy holnap találkozik X személlyel és egyedül akar menni.

Tudom, hogy nagyon bután hangzik, hogy 19 éves kora ellenére engedélyt kellene kérnie, de az a baj, hogy nagyon befolyásolható.

Ráadásul az egyik nap azt álmodtam, hogy egy férfival elment és úgy "jött" vissza, hogy a srác konkrétan vonszolta és nem tudott magáról, tehát bedrogozták.

Ezt kedden álmodtam, ma pedig Ő álmodta ugyan ezt, csak velem.

Légyszi csak normális válaszokat!

2011. szept. 16. 19:51
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Képekből, amiket a gépünkre ment le és azokról a képekről, amiket a temetőben csináltak.
2011. szept. 16. 23:03
 12/12 Argloss ***** válasza:

Vannak olyan körök ahol ez mondjuk vicces. Nem mondom, hogy ez okés, de kutatni mások után sem az... Van ilyen jellegű ismerősöm és egészen jól alakult az élete, bár neked fura lenne a családja...

Igazából szerintem te is tudod, hogyha azt mondod neki, hogy nem mehet el nélküled, akkor csak azt éred el, hogy hazudni fog... Ha ilyen dolgok érdeklik, akkor valószínűleg cseppet összetettebben is gondolkodik és simán átvág téged. Persze továbbra is csak feltételezek.

2011. szept. 16. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!