Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiányzik apa mit csináljak?

Hiányzik apa mit csináljak?

Figyelt kérdés
3 éves voltam amikor elváltak.Igazából nem nagyon emlékszem rá,de most nyáron 13 év után messziről láttuk.Azóta sokszor a fejembe van,álmodtam is vele.Viszont én nem érdeklem őt nem küld gyerektartást se,(nem mintha ez lenne a legnagyoobb baj) és nem akar látni se.Most van egy nevelő apám,de őt utálom.Mit csináljak???:((( 15/L
2011. szept. 16. 16:48
1 2
 1/11 anonim válasza:
mond ezt el Anyukádnak, vagy valami olyan hozzátartozódnak, aki megért, és tud beszélni Apukáddal.
2011. szept. 16. 16:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért utálod a nevelőapád? Ő is utál téged, úgy érzed?
 3/11 A kérdező kommentje:
Igazából az is furcsa mikor más az apjával van.Én valahogy elsem tudom képzelni magam.Pl nekem olyan furcsa lenne kettesben elmenni vele valahová.Sokszor érzem azt hogy csak anyué vagyok és nincs apum.
 4/11 anonim ***** válasza:

próbáld meg valahogy felvenni vele a kapcsolatot, ha szükséges mondd hogy nem akarod hogy anyagilag támogasson, vagy hasonló, csak egy szerető apukára vágysz..

máshogy nem fog menni:( amúgy megszakad a szívem ilyen történeteken.. hogy lehet hogy csinált egy gyereket, és nem kiváncsi rá?! felelőtlen...

14/L

2011. szept. 16. 16:55
 5/11 A kérdező kommentje:
elmondtam neki,ő meg mindig a fejemhez vágja hogy olyan vagy mint az apád....
2011. szept. 16. 16:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Ááá én nem merem felvenni,mert részeges és ha rossz pillanatába megyek el hozzá kitudja mit csinálna
2011. szept. 16. 16:58
 7/11 anonim ***** válasza:
uf. részeges papikat inkább hagyagold:S de ha tényleg erre vágysz téléfón :D
2011. szept. 16. 17:00
 8/11 A kérdező kommentje:
azon is gondolkoztam már hogy lehet nem pont Ő hiányzik hanem úgy alap egy apa.Ez mekkora szívás....
2011. szept. 16. 17:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért az érmének van egy másik oldala is. Összehozhatja az férfit olyan nővel és családjával is a sors akik kisajátítják a gyereket, és nemhogy az apának nem adják oda hanem az apai nagymamának sem. A gyerek meg azt hisz el amit egész életében hall, jelen esetben hogy az apja nem kíváncsi rá, vagy hogy nem fizet gyerektartást. Az meg sem fordul senki fejében hogy az anya azért titkolja el a gyermek elől a gyermektartást, hogy az ne tudja esetleg követelni? Pedig van ám ilyen, nem is kevés! És most itt senki ne kezdje el emlegetni a gyámhatóságot és a védőnőt. Minden ember tudja, a ki a valóságban él, hogy ma magyarországon bárki bárkivel bármit megtehet. Nem az igazság az úr hanem a pénz és a hatalom. Kicsit hosszúra sikerült, de igaz!
2011. szept. 16. 17:09
 10/11 A kérdező kommentje:
ANYA nem ilyen.Egyébként meg most hogy jobban belegondolok mégse hiányzik,mert miatta lett anyu szemüveges és majdnem vak.Úgyhogy felőllem megis dögölhet.....Mért nincs egy normális apám??????
2011. szept. 16. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!