Szerintetek létezhet ilyen vagy ez egyedi eset nálunk? Férfi ciklus?
Kérlek ne röhögjetek de komolyan azt hiszem hogy mint nekem nőnek a férjemnek is vannak hormonváltozásai.Pár hónapja figyeltem fel rá hogyha én menstruálok ő tisztára megváltozik,feszült,ideges rendmánia jön rá,ilyenkor elkezd takaritani mint valami felőrült és elég sürün belémköt.Az a vicc hogy nekem semmilyen tünetem nincs ilyenkor,arról tudja hogy megjön hogy vesszük a betétet,nem vagyok hisztis se semmi,elvagyok.
Most legutóbb mondtam neki de kikérte magának,hogy ilyen nincs.Szerintetek?Másnál előfordult már ilyen?
Én ugyan nem élek párkapcsolatban, de megfigyeltem, hogy nagyjából havonta jelentkezik nálam egy olyan 1-2 napig tartó jelenség, amikor MINDEN idegesít, és legszívesebben mindenkit megütnék, aki irritálóan viselkedik!
Ezt a környezetem nem igazán veszi észre, mert ilyenkor visszafognom magam, ami ugyan nagyon nehéz. Most is, hogy ezt írom, szinte remegek, annyira idegesít, hogy mindig melléütök a billentyűzeten!!!!! :@
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!