Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezhet ilyen...

Szerintetek létezhet ilyen vagy ez egyedi eset nálunk? Férfi ciklus?

Figyelt kérdés

Kérlek ne röhögjetek de komolyan azt hiszem hogy mint nekem nőnek a férjemnek is vannak hormonváltozásai.Pár hónapja figyeltem fel rá hogyha én menstruálok ő tisztára megváltozik,feszült,ideges rendmánia jön rá,ilyenkor elkezd takaritani mint valami felőrült és elég sürün belémköt.Az a vicc hogy nekem semmilyen tünetem nincs ilyenkor,arról tudja hogy megjön hogy vesszük a betétet,nem vagyok hisztis se semmi,elvagyok.

Most legutóbb mondtam neki de kikérte magának,hogy ilyen nincs.Szerintetek?Másnál előfordult már ilyen?

2011. szept. 16. 14:07
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Hangsulyozom,A sexnek nincs köze hozzá!Az hogy van heti 1*én harcoltam ki,ha rajta mulna ennyi se lenne.

Szerintem sincs köze ebben az esetben a szexnek ehhez de hogy csak ennyi van ezt nem tartod furcsának?

2011. szept. 16. 14:40
 22/31 A kérdező kommentje:
Már azon filoztam hogy elkezdek durcázni menzikor hátha észbekap hogy milyen.Komolyan néha röhögök rajta kinomban,mintha felcserélődtek volna a szerepek.
2011. szept. 16. 14:42
 23/31 anonim ***** válasza:
Mindenképp meg kéne vele beszélni
2011. szept. 16. 14:43
 24/31 A kérdező kommentje:

14:40

Lényegében nem tartom furcsának mert ennek előzményei vannak hogy miért lett ennyi.Ő kevesebbet szeretett volna én többet,leültünk átbeszéltük a dolgot,megegyeztünk.

2011. szept. 16. 14:45
 25/31 anonim ***** válasza:
Akkor meg kéne vele beszélni hogy mire figyeljen az ilyen "ciklusokban" hátha így mész valamira. 14:40-es voltam
2011. szept. 16. 14:47
 26/31 anonim ***** válasza:

a heti 1x-i kevés? :-(

mi volt, miután megszülettek a gyerekek, hogy két-három hetente szexeltünk, most már eljutottunk a heti 1x legalább szintre. Nekem ez még mindig kevés, de én sem szólok, pedig mind a kettőnkre jó hatással lenne szerintem.

Lehet, hogy a gyakoriság azzal is összefüggésben lehet, milyen régen ismeritek egymást.

2011. szept. 16. 14:57
 27/31 anonim ***** válasza:
45%

De furi, az én férjem tuti "kiborulna", ha csak heti 1x szeretkeznénk..

Egyébként, érdekes dolog, amit leírtál. Mármint, hogy a férjed ilyen furám viselkedik a mensesed alatt. Egyik barátnőm pont ugyan erről számolt be. A párja totál hisztis lesz a menses alatt.

A megváltozott illatról pedig annyit tudok írni, hogy, a férjem nekem is többször mondta már ezt..mármint, hogy mennyire más illatom van menses alatt. :) Nem tudom, én nem érzem magamon. Azt mondta, h nem kellemetlen illat, hanem jellegzetes.

2011. szept. 16. 15:11
 28/31 anonim ***** válasza:
én férfi vagyok és tudom ,érzem mikor a nejemnek megjön és nem számolom a napokat, egyszerűen más a hullám hossza(vagy valami ilyesmi) és ennyi az egész!
2011. szept. 16. 16:14
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
a szex száma minden párnál más kép alakul na meg a kor , a gyerekek száma és még sok más tényező!! van ,hogy napjában 3-5 alkalom de van hét ,hogy egysem!
2011. szept. 16. 16:18
 30/31 anonim ***** válasza:
Az első válasza a helyes. Régóta együtt vagytok, rád hangolódik, a minden féle hormonjai is éreznek téged, ennyi a megoldás, bár nem szakszavakkal.
2011. szept. 17. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!