Szerintetek létezhet ilyen vagy ez egyedi eset nálunk? Férfi ciklus?
Kérlek ne röhögjetek de komolyan azt hiszem hogy mint nekem nőnek a férjemnek is vannak hormonváltozásai.Pár hónapja figyeltem fel rá hogyha én menstruálok ő tisztára megváltozik,feszült,ideges rendmánia jön rá,ilyenkor elkezd takaritani mint valami felőrült és elég sürün belémköt.Az a vicc hogy nekem semmilyen tünetem nincs ilyenkor,arról tudja hogy megjön hogy vesszük a betétet,nem vagyok hisztis se semmi,elvagyok.
Most legutóbb mondtam neki de kikérte magának,hogy ilyen nincs.Szerintetek?Másnál előfordult már ilyen?
Hangsulyozom,A sexnek nincs köze hozzá!Az hogy van heti 1*én harcoltam ki,ha rajta mulna ennyi se lenne.
Szerintem sincs köze ebben az esetben a szexnek ehhez de hogy csak ennyi van ezt nem tartod furcsának?
14:40
Lényegében nem tartom furcsának mert ennek előzményei vannak hogy miért lett ennyi.Ő kevesebbet szeretett volna én többet,leültünk átbeszéltük a dolgot,megegyeztünk.
a heti 1x-i kevés? :-(
mi volt, miután megszülettek a gyerekek, hogy két-három hetente szexeltünk, most már eljutottunk a heti 1x legalább szintre. Nekem ez még mindig kevés, de én sem szólok, pedig mind a kettőnkre jó hatással lenne szerintem.
Lehet, hogy a gyakoriság azzal is összefüggésben lehet, milyen régen ismeritek egymást.
De furi, az én férjem tuti "kiborulna", ha csak heti 1x szeretkeznénk..
Egyébként, érdekes dolog, amit leírtál. Mármint, hogy a férjed ilyen furám viselkedik a mensesed alatt. Egyik barátnőm pont ugyan erről számolt be. A párja totál hisztis lesz a menses alatt.
A megváltozott illatról pedig annyit tudok írni, hogy, a férjem nekem is többször mondta már ezt..mármint, hogy mennyire más illatom van menses alatt. :) Nem tudom, én nem érzem magamon. Azt mondta, h nem kellemetlen illat, hanem jellegzetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!