Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezhet ilyen...

Szerintetek létezhet ilyen vagy ez egyedi eset nálunk? Férfi ciklus?

Figyelt kérdés

Kérlek ne röhögjetek de komolyan azt hiszem hogy mint nekem nőnek a férjemnek is vannak hormonváltozásai.Pár hónapja figyeltem fel rá hogyha én menstruálok ő tisztára megváltozik,feszült,ideges rendmánia jön rá,ilyenkor elkezd takaritani mint valami felőrült és elég sürün belémköt.Az a vicc hogy nekem semmilyen tünetem nincs ilyenkor,arról tudja hogy megjön hogy vesszük a betétet,nem vagyok hisztis se semmi,elvagyok.

Most legutóbb mondtam neki de kikérte magának,hogy ilyen nincs.Szerintetek?Másnál előfordult már ilyen?

2011. szept. 16. 14:07
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Csak hétvégén van sex"

És az nem fájdalmasan kevés? Szerintem a legtöbb férfi bekattanna, ha csak ennyit kapna.

én is néha bekkatanok hogy csak ennyi van,ja és én vagyok a nő....

2011. szept. 16. 14:28
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

"Csak hétvégén van sex"

És az nem fájdalmasan kevés? Szerintem a legtöbb férfi bekattanna, ha csak ennyit kapna.

Ez nem feltétlen igaz,az én páromnak is szinte csak akkor van ereje rá hétköznapi munka miatt, nálunk pont én vagyok aki bekattan tőle hogy nincs. L/21

2011. szept. 16. 14:30
 13/31 anonim ***** válasza:
25%

"Csak hétvégén van sex"

Szerinted ez a válasz hasznos.

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:25

Szerintem is itt lehet a gond...lehet, hogy ezért jön rá ez a mánia havonta...ez nagyon kevés alkalmat jelent!!! mi, két-három naponta összebújunk...

2011. szept. 16. 14:33
 14/31 anonim ***** válasza:
Nálunk is így volt,ideges lett,rendmániás abban a 4 napban..aztán a napi egy-kétszeri mellett már a mensimet is végig szexeljük,sem őt,sem engem nem zavar ez..Igy nincs egyikőnk részéről sem idegbaj,hogy jajj csak 4 nap múlva lehet.
2011. szept. 16. 14:34
 15/31 anonim ***** válasza:
és hány évesek vagytok kedves két utolsó válaszoló?
2011. szept. 16. 14:36
 16/31 A kérdező kommentje:
Hangsulyozom,A sexnek nincs köze hozzá!Az hogy van heti 1*én harcoltam ki,ha rajta mulna ennyi se lenne.
2011. szept. 16. 14:37
 17/31 A kérdező kommentje:

14:36

Ez jó kérdés:)

2011. szept. 16. 14:38
 18/31 anonim ***** válasza:
14:34 vagyok 34 éves 2 gyermekes nő vagyok
2011. szept. 16. 14:39
 19/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem is felesleges a szex kérdését ide keverni. Mindenkinek mások az igényei ugyanis. Ami valakinek sok az a másiknak kevés és fordítva. Tapasztalatim szerint idővel rááll az ember szervezete a kapott szex mennyiségre.
2011. szept. 16. 14:39
 20/31 A kérdező kommentje:

14:39

Na ez nem semmi.Azért ezt én nem birnám,még fénykorunkban sem voltunk ennyiszer együtt.

2011. szept. 16. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!