Miért vagyok ennyire jelentéktelen?
Figyelt kérdés
Mindig úgy érzem,hogy senkinek nem számítok(max a családomnak meg a páromnak) Soha nem volt igaz barátnőm. Általános és középiskolában is szinte mindig egyedül voltam,ritkán jöttek oda hozzám az osztálytársaim,mindig nekem kellett kezdeményeznem! Akárhova megyek,senki nem vesz észre,senki nem foglalkozik velem. Most vagyok fősulis 10-en vagyunk egy csoportban,de most teljesen jelentéktelennek érzem magam,olyannyira hogy zavarban is vagyok,pedig amúgy tök rendesek meg minden, de úgy érzem,hogy nem tudok beilleszkedni,pedig próbálok. Most pl. a csajok(a csoportból) szerveztek ilyen bulit,de engem nem tájékoztattak nem is hívtak,majd rá 1napra hívtak el(gondolom,hogy ne legyenek annyira bunkók vagy ne bántsanak meg) De olyan rosszul érzem magam,akárhova megyek tényleg egy szürke kisegér vagyok,aki barátokra vágyik,de sehol nem kapja meg őket....:( Valaki írjon...2011. szept. 15. 18:24
21/21 anonim válasza:
Utolsó:
Le tudná írni ezt a rideg férfit? Mitől válhat egy férfi rideggé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!