Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire jelentékt...

Miért vagyok ennyire jelentéktelen?

Figyelt kérdés
Mindig úgy érzem,hogy senkinek nem számítok(max a családomnak meg a páromnak) Soha nem volt igaz barátnőm. Általános és középiskolában is szinte mindig egyedül voltam,ritkán jöttek oda hozzám az osztálytársaim,mindig nekem kellett kezdeményeznem! Akárhova megyek,senki nem vesz észre,senki nem foglalkozik velem. Most vagyok fősulis 10-en vagyunk egy csoportban,de most teljesen jelentéktelennek érzem magam,olyannyira hogy zavarban is vagyok,pedig amúgy tök rendesek meg minden, de úgy érzem,hogy nem tudok beilleszkedni,pedig próbálok. Most pl. a csajok(a csoportból) szerveztek ilyen bulit,de engem nem tájékoztattak nem is hívtak,majd rá 1napra hívtak el(gondolom,hogy ne legyenek annyira bunkók vagy ne bántsanak meg) De olyan rosszul érzem magam,akárhova megyek tényleg egy szürke kisegér vagyok,aki barátokra vágyik,de sehol nem kapja meg őket....:( Valaki írjon...
2011. szept. 15. 18:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
önbizalomhiányod van és lehet hogy még egy csomó más dolog is...
2011. szept. 15. 18:55
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy örültem volna,ha valaki elhív az egyetemen buliba :( Hiába volt 1-2 köszönőviszonyos csoporttás,hát sehova se hívtak.Órákig tudtak pofázni meg panaszkodni msn-en,de nem jöttek velem sehova,hiába hívtam őket.

Szerintem rohadtul el kéne menned abba a buliba :) Amúgy meg tuti jól sikerül majd a buli,és összehaverkodtok:))))

Én a helyedbe elmennék!!!!!!

2011. szept. 15. 19:23
 13/21 anonim ***** válasza:
43%
Hát, ha nem érted miért érzed magad jelentéktelennek...akkor avval be kell menni a Jenőhöz, a hivatalba,a polgár Úrhoz. :/
2011. szept. 15. 20:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy most csak egy kis pisisnek tartotok de én óvoda óta ilyen dolgokkal küzdök, pedig már 6.-os vagyok

Ovodába nem éreztem magam annyira kitagadva mivel egy ovis nem tudja, hogy mi az, hogy kitagadni de hát akkor se éreztem magam jól csak akkor amikor eljött az oviba az unoka tesóm akk volt 1-2 jó ovodai évem.

Jó van néhány barátom de úgy érzem ők is csak úgy "eldobtak" mint egy rohadt cigaretta csikket mert az új gyerek a suliba hááát jó fej meg minden csak hát elveszi tőlem a legjobb barátom.

Az eggyik barátommal 2.-óta vagyunk barátok hát ő is el kezd "ellökni" magátol úgyhogy emiatt nagyon szarul érzem magam.

2011. szept. 15. 20:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tanácsolom, hogy olvass sok pszichológiával kapcsolatos cikket, könyvet. Hallgass olyan zenét, amit szeretsz. Dobd fel magad!! Táncolj, énekelj, járj természetbe, szóval ilyen terápia féle "saját magad orvoslása" címmel. Lehet, hogy viccesen hangzik, de hidd el ez segít. Pont olyan, mint amikor sokat mondogatod a tükörben : "okos vagyok, szép vagyok"! Vagy amikor ráerölteted a mosolyt az arcodra, még ha nincs is kedved mosolyogni. Addig - addig csinálod, amíg saját magad is el nem hiszed, hogy tényleg boldog vagy és felszabadult.

Ne legyél sokat egyedül a gondolataidban, mert akkor csak sajnáltatni fogod magad. Ezen csak te tudsz változtatni, senki más. Neked kell magad elfogadnod, úgy ahogy vagy!!!

2011. szept. 15. 22:09
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
És még azt is hozzá tenném, hogy tudod nem kell mindig mindenben megfelelni másoknak. Nem kell mindig kedvesnek és segítőkésznek lenned, mert vannak emberek akik ezzel visszaélhetnek, kihasználhatnak téged. Te pont olyan értékes ember vagy, mint bárki más, vagy még értékesebb!!!
2011. szept. 15. 22:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Nagyon igaza van az utolsónak. Sajnos én alapból segítőkész ember vagyok, nagyon is, mindig másokat helyezek előtérbe, akár a saját káromra is. Nagyon nem helyes dolog. És csodálkozom, hogy tényleg elfordulnak tőlem az emberek, ha buli van, nem hívnak, stb. Nem vagyok számukra érdekes. Én felismertem, és próbálom ezt most maximálisan leküzdeni, persze továbbra is segíteni másoknak, de nem a kihasználásig. És nem önzőség, de szerintem minden embernek saját maga kell, hogy a legfontosabb legyen.
2011. szept. 17. 08:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Szia.van kedved beszelgetni msn-en? en is ugyanezzel a problemaval kuzdok.
2011. szept. 17. 14:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Mindenki az orrodat nézi?Dehogy! Magaddal kell kibékülj ,másoknál jó vagy!!
2011. szept. 17. 20:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Most tőled függetlenül jutott eszembe - szemészeten várakoztunk a lányommal. Bejött egy férfi a kisgyermekével. Egymásra néztünk a lányommal, s később megbeszéltük, hogy mindketten azt éreztük, hogy szinte 10 fokot esett a hőmérséklet, ahogy ez a férfi megjelent. Annyira negatív kisugárzása volt.Valahogy olyan szigorú, mord, rideg embernek nézett ki. Lehet, hogy jófej amúgy, de hidegséget árasztott magából.
2011. szept. 18. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!