Nem tudom nő vagy-e vagy férfi...nőknek sokkal könnyebb,pontosan az intúíciós képességük miatt elsajátítani...Nem feltétlenül a gyerekkorból kell ennek a képességnek táplálkoznia.Inkább az emberi kapcsolatokon és az azzal ill más dolgokkal kapcsolatos tapasztalatokon múlik ez a képesség...Szóval ha nem vagy olyan közegbe,ahol állandó szituációk,behatások érnek,akkor nehezen fogo tudni "gyakorolni"....
2011. szept. 15. 17:26
12/23 anonim válasza:
Szerintem ez olyan képesség, ami valakivel vagy vele születik vagy sem. Tanulni nem tanulható. Esetleg megfigyelhető megérthető.
2011. szept. 15. 17:39
13/23 anonim válasza:
.
2011. szept. 15. 17:52
14/23 anonim válasza:
Ez a nőknek, a génjeikben benne van gyárilag!!
Ezért kavarnak egyfolytában!
2011. szept. 15. 18:26
15/23 anonim válasza:
Sehogy. A vonzó egyéniségek bírhatnak ilyesmivel, de intelligens embernek nincs szüksége manipulációra, mert magától is képes elérni a céljait. Márpedig az okos emberek a vonzók.
2011. szept. 15. 19:27
16/23 anonim válasza:
Szerintem igenis tanulható, de adottság is kell hozzá. Én gyerekként megtanultam, most is használom, de nem tudatosan. Kollégáim 4 év után jöttek rá, és akkor esett le, hogy tényleg csinálom, de nem tudatosan.Legalább a takarítást mindig megúsztam.
2011. szept. 15. 20:01
17/23 anonim válasza:
Dale Carnegie - Sikerkalauz 1.
A manipulációt tanítja, de pozitív értelemben. Kamaszkoromban került a kezembe, azóta is ezek az elvek mentén élek és rengeteg sikeremet és tartós emberi kapcsolatomat köszönhetem neki.
A határt kell tudni, mert az belefér, ha a férjemet "manipulálom", hogy az ő ötletének tűnjön, hogy ki fog porszívózni. A negatív manipulációt inkább sz.rkeverésnek hívják, azt nem érdemes megtanulni, hosszú távon csak kárt okoz mindenkinek.
2011. szept. 15. 20:47
18/23 anonim válasza:
az igazi manipuláns,tudja magáról hogy az,de ellenbe róla-senki se tudja!!
MINDEN ember képes mást manipulálni,ha az az illető szeretettel van felé!
2011. szept. 16. 00:26
19/23 anonim válasza:
Menj ki Amerikába, és vegyél részt egy 3 éves CIA kiképzésen, majd állj be pár évre a tengerészgyalogsághoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!