Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a családi idillről?

2011. szept. 15. 16:21
1 2
 11/19 anonim válasza:
63%
A körülményekkel nem is lenne gond csak a rokonokkal,inkább nem sorry.
2011. szept. 15. 16:58
 12/19 tetris ***** válasza:
88%
Ezekkel a "fajta" cigányokkal nekem semmi bajom nincs. Az, hogy az izlésük más, mint az enyém, az egy dolog. De azt látom, hogy a házuk, annak a környéke rendezett, tiszta, kulturált. Többet én nem is várok el tőlük.
2011. szept. 15. 17:13
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem ez már túlzás...Jó, tényleg idillnek tűnik-és próbálok elvonatkoztatni attól,hogy ők cigányok,de szerintem ez csak a látszat.Egy hangos szó nem került bele a videóba,se nagy nevetések,se semmi ilyesmi.Emiatt nekem nem élethű,nem hiteles!Az asszonyokon látszik,hogy nagyon elvannak nyomva,kuporodnak a kisasztalnál,vagy pedig mindenki a pelenkázást lesi,illetve ételt szolgál fel.A férfiak meg ülnek a kanapén,az asztalnál és eszik a hatalmas kajákat.

Nem,nem élnék így.Nem a ház méretével,meg a berendezéssel van bajom,de még csak nem is az ő stílusukhoz megfelelő pompával,egyszerűen nem jön be!

2011. szept. 15. 17:48
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
A ház gusztustalanul giccses, ők is annyian vannak, hogy számolni se lehet. Én biztos nem, de náluk már ez is haladás.
2011. szept. 15. 18:53
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Ilyen ízléstelen cigánypalotában biztosan nem. Borzalmas, fáj a szemnek ez a giccsparádé.
2011. szept. 19. 17:42
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
De miért van az, hogy minden cigány lány kb 18 éves koráig ilyen szép, aztán elcsúnyulnak?
2011. szept. 19. 17:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem néztem végig, csak itt-ott belenéztem.

Szóval: a ház kívülről szép és ízléses, mindez belülről már nem annyira mondható el. Nekem túl csicsás. Látszik, hogy anyagi gondok nem igazán terhelik őket. Amit viszont igenis respektálni kell, hogy összetartó család, ünnepelni összejön a rokonság, akkor tényleg sokan jönnek és szívesen és nem átallanak még jól is érezni magukat. :)

Na ebben az attitűdben lenne mit tanulnunk tőlük.

Ami viszont nem szimpatikus az a habitusuk, hogy elég hangos népség, kissé harsány megnyilvánulásokkal. Nekem sok az a magamutogatás, ami bennük van.

Én nem élnék így, de megjegyzem, hogy a rokoni összetartás terén ők előrébb vannak hozzánk képest.

2011. szept. 20. 07:51
 18/19 anonim ***** válasza:
Az is kitűnik, hogy cigányéknál a nők nem azonos rangúak a férfiakkal. Azt lehet látni, hogy a nők nem ülnek az asztalhoz amikor a férfiak étkeznek.
2011. szept. 20. 07:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Ilyen gazdagságban szívesen élnék. Persze a saját ízlésem szerint berendezve a ház.

Én a helyükben nem is engedném ezt feltetetni internetre. Sok az irigy ember.

Nincs vele bajom, hogy ők ilyenek, így élnek. Gondolom sokan irigyek erre a luxusra.

Ám nagyon szép az elején az a dal, gyönyörű hangú az énekesnő. Ki énekel? Írd már le, légyszi!!!

2011. szept. 20. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!