Valakit fenyegetett már meg valamelyik szülője késsel?
Figyelt kérdés
2011. szept. 14. 20:00
11/24 anonim válasza:
A héten megyek pszihiáterhez!Ez a régi sérelmem is közre játszik a mostani állapotomhoz!:-S
Soha nem felejtem a ,,szép" szavait hozzám!...
12/24 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam volna, hogy ennyien vagytok, fel a fejjel.
2011. szept. 14. 20:36
13/24 anonim válasza:
Igen. 13 éves voltam akkor. Anyámat megverte, késő éjjel, és mikor anyám elmenekült, apám a torkomra tette a kést, hogy ha nem mondom meg, hogy hová ment, elmetszi a nyakam. Nem mondtam, igy megvágta a bőrt, de szerencsére komoly baj nem lett belőle. Amint tudtam értesitettem anyámat, hogy haza ne jöjjön, mert nem fogja túlélni. Mindez a ballagásom előtt, volt. Persze anyám hazajött, apám meg megszurkálta. Iszonyat mérges voltam anyámra, mert már minden meg volt szervezve, hogy rendőri segédlettel a ballagás, és évzáró után elkerüljünk anyuhoz. Csak ne jött volna haza......... De nem akarta kihagyni a ballagásomat.
14/24 anonim válasza:
Késsel nem. De egyszer addig verte a fejem a betonfalba, amíg el nem ájultam. Máskor beszorított egy magas támlájú szék és a fal közé, aztán ott fojtogatott. Egyszer avkarom tört el, egyszer a fejem tört be. És se a szomszédok, se a tanárok, se a kórházi személyzet, senki nem jelentette fel őket..
15/24 anonim válasza:
"Öregapám" akart nekem jönni egy vasdarabbal.Elösször csak visítozott,majd felkapta és elindult felém...Azt hitte megijedek,megálltam előtte pár méterrel és elkiáltottam magam,hogy gyere,várlak,gyere csak...Végül nem jött csak a szája járt.Ő az a fajta,aki azt hiszi sakkban tarthat bárkit,hát tévedett.
16/24 anonim válasza:
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:42
De ugye meggyógyult anyukád?:O
Ahogy elolvastam a válaszokat a sírás kerülget,hogy egyes szülők, hogy tudnak így viselkedni a saját gyermekükkel!!!!! Felháborító!
17/24 anonim válasza:
off:Nekem is nagyon rossz olvasni ezeket a válaszokat:(
Sajnos feltörnek a gyerekkori sérelmek:((
18/24 anonim válasza:
ma 20:42 vagyok. Igen meggyógyult szerencsére, de valóban csupán a szerencsén múlott. Majdnem elvérzett, és mikor megmentették, a lábáért kellett megharcolnia. De végén ő is megmaradt, és a lába is. Nagyon szerencsés volt ebben az esetben. Igaz, férjet szerencsétlenül választott, viszont, ahogy szoktam neki mondani, mint a macskának, neki is 9 élete van. :)) De az is igaz, hogy abból a kilencből már nem sok lehet.
19/24 anonim válasza:
Családvédelmi szolgálat, RENDŐRSÉG, nem kell eltűrni!!!
20/24 anonim válasza:
igen, anyám... számtalanszor már, vélt és valós sérelmeket így próbálja rajtam leverni, egészen kisgyerek korom óta ... Többször fordult elő, hogy utánam vágta, vagy belém vágni próbálta, de hát ez van. Gyerekkoromban a legfőbb kiváltó ok az az volt, hogy én "nem hagyom őt tv-t nézni", mostanában meg általában a "miért nem adsz nekem pénzt". (nem lakom velük havi 1-2x szoktam haza menni de 10/5 ez a vége... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!